FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Laarne

FLUXA is dé specialist in het installeren van laadpalen, actief in Laarne en de rest van België. Wij bieden een allesomvattende service en hebben jarenlange ervaring om u een vlekkeloze overgang naar elektrische mobiliteit te garanderen.

De voordelen van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur

Ook in Laarne zijn diverse aanbieders van laadpaalinstallaties te vinden. Hieronder benoemen we enkele unieke voordelen van FLUXA die ons onderscheiden in de markt:

  • Complete service: FLUXA maakt geen gebruik van onderaannemers. Wij hebben alle benodigde expertise zelf in huis, van het plaatsen van de laadpalen tot de vereiste omgevings- en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: FLUXA is onafhankelijk en installeert laadpalen van meerdere vooraanstaande merken. U kunt zelf een voorkeur aandragen of door ons geadviseerd worden over de beste opties.
  • Flexibiliteit en schaalbaarheid: Onze operaties strekken zich uit over heel België. We zijn flexibel en kunnen zowel de behoeften van kleine kmo’s als de grotere eisen van multinationals met meerdere locaties bedienen.
  • Maatwerk: Voor elke aanvraag ontwikkelen wij een oplossing die naadloos aansluit bij de wensen van de klant. We bieden ondersteuning voor laadpalen bij bedrijven en zelfs bij werknemers thuis. Als syndicus of fleet manager kunt u ons inzetten voor uw parkeerfaciliteiten. We zijn zelfs bereid om persoonlijk de mogelijkheden te presenteren tijdens een algemene vergadering.
  • Samenwerking: Wij stellen onze grond- en infrastructuurwerken beschikbaar voor andere installateurs in Laarne, wat de overstap naar elektrische voertuigen stimuleert.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen zorgen voor een optimaal rendement. Deze stellen u in staat om de infrastructuur ook commercieel aan anderen aan te bieden.
  • Onderhoud en support: FLUXA biedt verschillende onderhoudscontracten en opties voor garantieverlenging. Onze deskundigheid blijft beschikbaar lang na de installatie van uw laadpalen.
  • 24/7 helpdesk: Onze klantenservice is altijd bereikbaar, in het Nederlands, Frans, en Engels, voor al uw vragen en ondersteuning.

Laadpalen in Laarne en daarbuiten

Onze hoofdzetel en magazijnen bevinden zich in Antwerpen, wat ons in staat stelt snel te reageren op aanvragen uit Laarne en omgeving. Daarnaast zijn we ook actief in een breder geografisch gebied, zelfs over de Belgische grenzen heen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare installateur voor uw laadpalen in Laarne?