FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Lanaken

FLUXA is dé specialist voor het installeren van laadpalen, niet alleen in Lanaken maar overal in België. Dankzij onze uitgebreide service en jarenlange ervaring ondersteunen we u moeiteloos bij de overstap naar elektrische mobiliteit.

De troeven van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur

Hoewel er diverse installateurs van laadpalen in Lanaken actief zijn, willen wij van FLUXA graag benadrukken hoe wij het verschil maken.

  • Complete service: Wij werken niet met onderaannemers, want we beschikken over alle benodigde expertise zelf. Dit geldt niet alleen voor de laadpalen, maar ook voor alle benodigde voorbereidende werken en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gelieerd aan één bepaald merk. Wij installeren laadpalen van diverse kwalitatieve merken. Heeft u een voorkeur, of wilt u advies over de verschillende opties? Bij ons is alles mogelijk.
  • Schaalbaarheid: FLUXA is actief in heel België en zeer flexibel. Zowel kleine kmo’s als grote ketens met meerdere vestigingen kunnen bij ons terecht voor hun laadoplossingen.
  • Maatwerk: Elke aanvraag behandelen we met een oplossing op maat, perfect afgestemd op uw behoeften. Zowel werkgevers die laadpalen willen bij hun bedrijf of bij werknemers thuis, als syndici of fleet managers voor parkeergarages of parkings, kunnen op ons rekenen. Wij presenteren het dossier indien gewenst zelfs persoonlijk tijdens de algemene vergadering.
  • Samenwerking: Ook andere installateurs in Lanaken kunnen een beroep doen op onze expertise voor grond- en infrastructuurwerken. Door deze kennis te delen, stimuleren we de overstap naar elektrisch rijden nog meer.
  • Intelligent beheer: Wij installeren ‘slimme laadpalen’ die maximale efficiëntie garanderen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om anderen tegen betaling gebruik te laten maken van uw infrastructuur.
  • Onderhoud: Wij bieden diverse onderhoudscontracten en de optie tot garantieverlenging. Ook na de aankoop van uw laadpalen kunt u dus op ons blijven rekenen.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is altijd bereikbaar in het Nederlands, Frans en Engels. Voor al uw vragen over uw installatie staan wij klaar om u te helpen.

Laadpalen in Lanaken en ver daarbuiten

Zowel de hoofdzetel als de magazijnen van FLUXA bevinden zich in de provincie Antwerpen, waardoor we snel ter plaatse kunnen zijn in Lanaken voor de installatie van laadpalen of eventuele voorbereidende werkzaamheden. Daarnaast zijn wij actief in een veel ruimere regio. Zo kunt u in heel België – en soms zelfs daarbuiten – een beroep doen op onze diensten.

Wilt u samenwerken met een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Lanaken?