FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Lebbeke

FLUXA is uw go-to expert voor het installeren van laadpalen, zowel in Lebbeke als in de rest van België. Onze uitgebreide service en diepgaande ervaring staan garant voor een naadloze overgang naar elektrische mobiliteit.

De unieke eigenschappen van FLUXA als uw laadpaal installateur

In Lebbeke zijn er verschillende aanbieders van laadpaalinstallaties, maar FLUXA onderscheidt zich met unieke voordelen:

  • Complete service: Bij FLUXA hanteren we een integrale aanpak. We gebruiken geen onderaannemers en hebben alle expertise in huis om vanaf de installatie van de laadpalen tot de benodigde voorbereidende werkzaamheden alles zelf te beheren.
  • Merkneutraal: Wij zijn niet gebonden aan enig merk en installeren diverse hoogstaande merken van laadpalen. U kunt bij ons terecht met uw eigen voorkeuren of voor advies over de verschillende mogelijkheden.
  • Schaalbaar en flexibel: Onze diensten strekken zich uit over heel België. We zijn uitermate flexibel en in staat om zowel de behoeften van kleine ondernemingen als grote bedrijven met meerdere vestigingen te vervullen.
  • Maatwerk: Wij bieden maatwerk voor elke specifieke vraag. Of het nu gaat om laadpalen bij uw onderneming of bij werknemers thuis, FLUXA is uw partner. Ook voor parkeergarages of parkeerterreinen kunnen wij diensten leveren, en we zijn bereid om onze plannen persoonlijk te bespreken tijdens vergaderingen.
  • Samenwerking: Onze expertise in grond- en infrastructuurwerken is ook beschikbaar voor andere installateurs in Lebbeke, wat bijdraagt aan de bevordering van elektrisch rijden.
  • Intelligent systeembeheer: De ‘slimme laadpalen’ die wij installeren optimaliseren uw rendement. Het is mogelijk om de infrastructuur te commercialiseren door anderen toegang te geven tegen vergoeding.
  • Onderhoud en ondersteuning: We bieden diverse contracten voor onderhoud en garantieverlenging, zodat u ook na de installatie kunt blijven rekenen op onze expertise.
  • 24/7 helpdesk: Onze helpdesk is continu beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels, klaar om u te ondersteunen met eventuele vragen.

Laadpalen in Lebbeke en verder

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, biedt dit ons de gelegenheid om snel te reageren op verzoeken uit Lebbeke en omliggende gebieden. Onze servicegebied breidt zich uit over geheel België en soms zelfs daarbuiten.

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Lebbeke?