FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Lede

FLUXA is de expert in het plaatsen van laadpalen, niet alleen in Lede maar door heel België. Met onze complete service en uitgebreide ervaring ondersteunen we u naadloos bij de transitie naar elektrische mobiliteit.

Voordelen van kiezen voor FLUXA als uw laadpaal installateur

In Lede zijn er meerdere aanbieders voor de installatie van laadpalen, maar hier zijn enkele redenen waarom FLUXA uitblinkt in deze markt:

  • Complete service: We vertrouwen niet op onderaannemers en bezitten alle benodigde expertise zelf. Dit omvat niet alleen de installatie van de laadpalen, maar ook alle voorbereidende omgevingswerken en elektriciteitswerkzaamheden.
  • Merkneutraal: Bij FLUXA zijn we niet gebonden aan één enkel merk. We bieden laadpalen aan van diverse topmerken. U kunt uw voorkeur uitspreken of door ons geadviseerd worden over de beste opties.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar door heel België en we zijn uiterst flexibel in onze aanpak. We bieden oplossingen voor zowel kleine ondernemingen als grote bedrijfsketens met meerdere locaties.
  • Maatwerk: Voor elke aanvraag leveren we een oplossing die precies past bij de specifieke eisen van de klant. Of het nu gaat om laadpalen bij uw bedrijf of bij werknemers thuis, of voor gebruik in een parkeergarage beheerd door een syndicus of fleet manager, FLUXA zorgt voor een passende installatie. We zijn zelfs beschikbaar om projectdetails persoonlijk te presenteren tijdens algemene vergaderingen indien gewenst.
  • Samenwerking: Lokale installateurs in Lede kunnen ook profiteren van onze expertise op het gebied van grond- en infrastructuurwerken, waardoor de overgang naar elektrische voertuigen verder wordt versneld.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen optimaliseren het laden en bieden de mogelijkheid om de laadinfrastructuur tegen betaling te delen met derden.
  • Onderhoud: We bieden diverse onderhoudsplannen en mogelijkheden voor garantie-uitbreiding, zodat u lang na de aankoop van uw laadpalen nog op onze support kunt rekenen.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is altijd bereikbaar en biedt ondersteuning in het Nederlands, Frans en Engels.

Laadpalen in Lede en verder

Met zowel de hoofdzetel als de magazijnen gevestigd in de provincie Antwerpen, zijn we altijd snel ter plaatse in Lede voor zowel installatie als voorbereidende werkzaamheden. Bovendien zijn we actief in een uitgebreidere regio, waarbij onze diensten beschikbaar zijn in heel België en soms zelfs daarbuiten.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Lede?