FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Leuven

FLUXA is de toonaangevende specialist in het leveren en installeren van laadpalen, zowel in Leuven als in de rest van België. Ons team, met jarenlange ervaring en een uitgebreide service, faciliteert uw overgang naar elektrische voertuigen op een vlotte en zorgeloze wijze.

Waarom u voor FLUXA zou moeten kiezen

Hoewel er verschillende aanbieders van laadpalen in Leuven actief zijn, onderscheidt FLUXA zich duidelijk aan de hand van onze troeven:

  • Complete service: Wij zijn volledig zelfvoorzienend en maken geen gebruik van onderaannemers voor enig deel van onze service. Dit omvat de installatie van de laadpalen en alle voorbereidende werkzaamheden zoals omgevingsaanpassingen en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: Bij FLUXA zijn we niet gebonden aan specifieke merken. Wij bieden laadpalen aan van diverse hoogstaande fabrikanten, en staan klaar om u te adviseren of uw eigen voorkeuren te volgen.
  • Schaalbaarheid: FLUXA is actief in heel België. Onze flexibele service is zowel geschikt voor de behoeften van kleine ondernemingen als voor grote multinationale ondernemingen met vestigingen over het hele land.
  • Maatwerk: We bieden gepersonaliseerde oplossingen die nauwkeurig zijn afgestemd op de behoeften van elke klant. Ongeacht of u een laadoplossing nodig heeft bij uw bedrijfslocaties, of laadpalen wilt plaatsen bij de woningen van uw werknemers, of zelfs als u verantwoordelijk bent voor de faciliteiten van een groot wagenpark als syndicus of fleet manager.
  • Samenwerking: Wij stellen onze expertise in grond- en infrastructuurwerken ter beschikking aan andere installateurs in Leuven, wat bijdraagt aan een versnelde transitie naar elektrische mobiliteit.
  • Intelligent beheer: Onze geavanceerde ‘slimme’ laadpalen bieden niet alleen een efficiënter energiegebruik, maar maken het ook mogelijk om de laadinfrastructuur commercieel te exploiteren door betalende derden er gebruik van te laten maken.
  • Onderhoud: FLUXA biedt diverse onderhoudscontracten en garantieverlengingen aan om de duurzaamheid van uw investering te waarborgen. U kan op onze expertise blijven rekenen.
  • 24/7 service: Onze meertalige helpdesk is altijd bereikbaar voor al uw vragen of problemen, zowel in het Nederlands, Frans als Engels.

Laadpalen in Leuven en daarbuiten

Vanuit onze centrale locatie in Antwerpen zijn we snel inzetbaar in Leuven voor zowel installaties als voorbereidende werkzaamheden. Toch reikt onze service verder dan de stadsgrenzen en zijn we actief in geheel België en soms zelfs daarbuiten.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige partner voor uw laadpalen in Leuven? Kies dan voor FLUXA, uw specialist in elektrische mobiliteitsoplossingen.