FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Lier

FLUXA is uw toonaangevende expert in het installeren van laadpalen in Lier en de rest van België. Met onze allesomvattende service en jarenlange ervaring, faciliteren we een naadloze overgang naar elektrische mobiliteit voor onze klanten.

Waarom kiezen voor FLUXA in Lier

Ondanks de aanwezigheid van diverse aanbieders van laadpalen in Lier, onderscheidt FLUXA zich met belangrijke voordelen:

  • Complete service: Bij FLUXA beheren we alle benodigde expertise zelf, zonder te moeten vertrouwen op onderaannemers. Dit omvat de installatie van laadpalen en alle vereiste voorbereidende werken zoals omgevingsaanpassingen en elektriciteitsinstallaties.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één specifiek merk. Wij installeren een breed scala aan laadpalen van verschillende gerenommeerde fabrikanten, waardoor u de vrijheid heeft om zelf te kiezen of door ons geadviseerd te worden over de beste opties.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar door heel België en zijn uiterst flexibel, wat ons geschikt maakt voor zowel kleine KMO’s als grote bedrijfsketens met meerdere vestigingen.
  • Maatwerk: We benaderen elk project individueel en ontwerpen oplossingen die nauwkeurig aansluiten bij de specifieke behoeften van elke klant. Dit omvat oplossingen voor laadpalen op bedrijfsterreinen, thuis bij werknemers, of in parkeerfaciliteiten die beheerd worden door syndici of fleet managers.
  • Samenwerking: Wij delen graag onze expertise in grond- en infrastructuurwerken met andere installateurs van laadpalen in Lier om de overstap naar elektrische mobiliteit te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze ‘slimme’ laadpalen optimaliseren het energieverbruik en bieden de mogelijkheid om de infrastructuur commercieel te exploiteren door diensten aan te bieden aan derden.
  • Onderhoud: Wij bieden diverse onderhoudscontracten en opties voor garantieverlenging aan, zodat u ook na de installatie kunt blijven rekenen op onze steun.
  • 24/7 support: Onze meertalige helpdesk is in het Nederlands, Frans en Engels, 24/7 bereikbaar om u te ondersteunen met alle vragen over uw installatie.

Laadpalen in Lier en verder

Onze strategische locatie in Antwerpen zorgt ervoor dat we snel in Lier kunnen zijn voor zowel de installatie van uw laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. Echter, onze dienstverlening strekt zich uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Lier? Kies dan voor FLUXA, uw specialist in laadinfrastructuur.