FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Lierde

FLUXA is de specialist in de installatie van laadpalen, actief in Lierde en door heel België. Wij bieden een volledige service en zijn door onze ruime ervaring uitstekend toegerust om uw overstap naar elektrische mobiliteit probleemloos te laten verlopen.

Waarom kiezen voor FLUXA als uw laadpaal installateur?

Er zijn veel aanbieders van laadpaalinstallaties in Lierde, maar FLUXA onderscheidt zich door de volgende kenmerken:

  • Volledige service: FLUXA regelt alles zelf, zonder tussenkomst van onderaannemers. Dit omvat de installatie van de laadpalen en alle benodigde voorbereidende werkzaamheden.
  • Merkneutraal: Wij zijn niet gebonden aan één merk, maar bieden laadpalen van verschillende hoogwaardige fabrikanten aan. U kunt uw voorkeur uitspreken of ons om advies vragen.
  • Flexibiliteit en schaalbaarheid: FLUXA bedient klanten over heel België. We passen ons gemakkelijk aan zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen met meerdere locaties aan.
  • Op maat gemaakte oplossingen: Wij zorgen voor een aanpak op maat bij elke aanvraag. Dit geldt voor laadpalen bij bedrijven en thuis bij werknemers, evenals voor faciliteiten beheerd door syndici of fleet managers. Wij zijn ook bereid om onze plannen persoonlijk te presenteren bij uw vergaderingen.
  • Samenwerking bevorderen: Wij delen onze expertise in grond- en infrastructuurwerken met andere installateurs in Lierde om de transitie naar elektrische voertuigen te versnellen.
  • Slim beheer: Onze geavanceerde ‘slimme laadpalen’ maximaliseren de efficiëntie en stellen u in staat de laadinfrastructuur te monetariseren door toegang te bieden aan derden.
  • Onderhoud: Naast installatie bieden we verschillende onderhoudscontracten en garantie-uitbreidingen aan, zodat u op onze ondersteuning kunt blijven rekenen.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is constant beschikbaar in drie talen: Nederlands, Frans en Engels, voor al uw vragen.

Laadpalen in Lierde en daarbuiten

Hoewel onze hoofdkantoor en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zijn we snel op locatie in Lierde voor installaties en voorbereidingen. We zijn actief in een brede regio, waardoor u in heel België en soms zelfs daarbuiten op onze diensten kunt rekenen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare installateur voor uw laadpalen in Lierde?