FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Limburg

FLUXA is erkend als dé specialist voor de installatie van laadpalen, met activiteiten in Limburg en over heel België. Onze uitgebreide dienstverlening en lange ervaring zorgen ervoor dat de overgang naar elektrische mobiliteit moeiteloos verloopt.

De voordelen van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur in Limburg

In Limburg zijn verschillende installateurs van laadpalen actief, maar FLUXA onderscheidt zich met deze specifieke sterke punten:

  • Complete service: We zijn volledig zelfvoorzienend en maken geen gebruik van onderaannemers. Dit omvat zowel de directe installatie van laadpalen als de vereiste voorbereidende werkzaamheden zoals omgevingsaanpassingen en elektriciteitsinstallaties.
  • Merkneutraal: FLUXA werkt niet exclusief met één merk. We bieden een divers aanbod van laadpalen van verschillende hoogwaardige fabrikanten aan, waardoor klanten de vrijheid hebben om zelf een keuze te maken of gebruik te maken van ons advies over de meest geschikte opties.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn landelijk beschikbaar en bijzonder flexibel, wat ons een ideale partner maakt voor zowel kleine ondernemingen als grote bedrijfsketens met uitgebreide vestigingen.
  • Maatwerk: Elke klantaanvraag wordt individueel beoordeeld, waarbij we maatoplossingen ontwerpen die naadloos aansluiten op de behoeften van de klant. Of het nu gaat om laadpalen voor bedrijfslocaties, thuisinstallaties bij werknemers, of in parkeerfaciliteiten onder beheer van syndici of fleet managers.
  • Samenwerking: We delen onze kennis van grond- en infrastructuurwerken met andere laadpaal installateurs in Limburg, om de verschuiving naar elektrische mobiliteit te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze geavanceerde slimme laadpalen optimaliseren het energieverbruik en stellen gebruikers in staat om hun infrastructuur commercieel te benutten door diensten aan te bieden aan derden.
  • Onderhoud: We bieden verschillende onderhoudscontracten en garantieverlengingen aan, wat langdurige ondersteuning na de installatie garandeert.
  • 24/7 support: Onze klantenservice is dag en nacht bereikbaar in het Nederlands, Frans en Engels, om te helpen met alle vragen over uw installatie.

Laadpalen in Limburg en daarbuiten

Hoewel onze hoofdkantoor en opslagfaciliteiten in Antwerpen zijn gevestigd, kunnen we snel operaties uitvoeren in Limburg, zowel voor installaties als voorbereidende werkzaamheden. Onze dienstverlening strekt zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Limburg? Kies dan voor FLUXA, uw expert in elektrische laadoplossingen.