FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Lochristi

Als expert in het installeren van laadpalen biedt FLUXA niet alleen in Lochristi maar ook in de rest van België een allesomvattende service. Onze ervaring maakt de overstap naar elektrische mobiliteit voor u een zorgeloze ervaring.

Unieke kenmerken van FLUXA als uw laadpaalpartner

Ook in Lochristi zijn er verschillende aanbieders van laadpaalinstallaties. Hier is hoe FLUXA zich onderscheidt:

  • Complete service: Wij vertrouwen niet op onderaannemers, omdat we over de volledige noodzakelijke expertise beschikken. Dit betreft niet alleen de installatie van laadpalen zelf, maar ook alle vereiste voorbereidende grond- en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal FLUXA kiest niet voor één specifiek merk maar installeert verschillende topmerken van laadpalen. Of u nu een specifieke voorkeur heeft of advies wilt over de mogelijkheden, wij staan voor u klaar.
  • Schaalbaarheid: Ons team is actief over heel België en biedt flexibele oplossingen aan zowel kleine ondernemingen als grote corporaties met meerdere locaties.
  • Maatwerk: We stemmen elke installatie nauwkeurig af op de behoeften van de klant, of het nu gaat om bedrijven, werknemers thuis, syndici, of fleet managers die verantwoordelijk zijn voor parkeergarages. Indien nodig, kunnen we de details persoonlijk komen voorstellen tijdens uw algemene vergadering.
  • Samenwerking: We stellen onze expertise in grond- en infrastructuurwerken ook beschikbaar aan andere installateurs in Lochristi, waardoor de overstap naar elektrische mobiliteit versterkt wordt.
  • Intelligent beheer: Onze geavanceerde ‘slimme laadpalen’ zorgen voor een optimaal rendement uit uw laadinfrastructuur en bieden tevens de optie om deze commercieel te exploiteren.
  • Onderhoud: Onze diensten omvatten een reeks van onderhoudsopties en verlengde garanties, waardoor u altijd op onze steun kunt rekenen, zelfs lang na de aankoop.
  • 24/7 support: Ons meertalige helpdeskteam staat dag en nacht klaar om uw vragen te beantwoorden.

Laadpalen in Lochristi en daarbuiten

Met onze hoofdkantoor en magazijnen gevestigd in Antwerpen, zijn wij snel ter plaatse voor zowel de installatie van laadpalen in Lochristi als voor de noodzakelijke voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten strekken zich echter uit ver buiten Lochristi, met activiteiten door heel België en soms daarbuiten.

Geïnteresseerd in een samenwerking voor laadpalen in Lochristi?