FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Lokeren

FLUXA is de toonaangevende expert in het plaatsen van laadpalen, actief in Lokeren en heel België. Onze uitgebreide service en diepgaande expertise zorgen ervoor dat wij de ideale partner zijn voor uw overstap naar elektrische mobiliteit.

Waarom kiezen voor FLUXA in Lokeren

Hoewel Lokeren verschillende aanbieders van laadpalen kent, onderscheidt FLUXA zich door deze specifieke voordelen:

  • Complete service: Wij beheren alle benodigde expertise intern, van de installatie van de laadpalen tot de noodzakelijke voorbereidende werken zoals omgevingsaanpassingen en elektriciteitsinstallaties. Hierdoor werken we dan ook niet met onderaannemers
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één specifiek merk. We installeren een breed scala aan laadpalen van diverse topmerken, waardoor klanten de vrijheid hebben om zelf een keuze te maken of door ons geadviseerd te worden over de beste opties.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar door heel België en zijn uiterst flexibel, geschikt voor zowel kleine KMO’s als grote bedrijfsketens met meerdere vestigingen.
  • Maatwerk: Elk project wordt op maat gemaakt, nauwkeurig afgestemd op de individuele behoeften van elke klant. Dit omvat oplossingen voor laadpalen op bedrijfsterreinen, thuis bij werknemers, of in parkeerfaciliteiten die beheerd worden door syndici of fleet managers.
  • Samenwerking: We delen onze expertise in grond- en infrastructuurwerken met andere installateurs van laadpalen in Lokeren om de overgang naar elektrische mobiliteit te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze ‘slimme’ laadpalen optimaliseren het energieverbruik en bieden tevens de mogelijkheid om de infrastructuur commercieel te benutten door diensten aan te bieden aan derden.
  • Onderhoud: Wij bieden diverse onderhoudscontracten en opties voor garantieverlenging aan, zodat u ook na de installatie kunt blijven rekenen op onze ondersteuning.
  • 24/7 support: Onze meertalige helpdesk is 24/7 bereikbaar om u te ondersteunen met alle vragen over uw installatie in het Nederlands, Frans en Engels.

Laadpalen in Lokeren en verder

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zijn we snel ter plaatse in Lokeren voor zowel de installatie van uw laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten strekken zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Lokeren? Kies dan voor FLUXA, uw specialist in laadinfrastructuur.