FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Lommel

FLUXA is de leidende expert in het plaatsen van laadpalen, actief in Lommel en heel België. Met onze grondige aanpak en jarenlange ervaring bieden we een naadloze service voor uw overstap naar elektrische mobiliteit.

De sterke punten van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur in Lommel

Lommel kent meerdere aanbieders van laadpalen, maar FLUXA onderscheidt zich door diverse kerncompetenties:

  • Complete service: We zijn volledig onafhankelijk van onderaannemers. Alle expertise, van installatie van laadpalen tot de essentiële voorbereidende werkzaamheden zoals aanpassingen aan de omgeving en elektriciteitswerken, wordt binnenshuis beheerd.
  • Merkneutraliteit: Bij FLUXA bent u niet beperkt tot één merk. Wij installeren een verscheidenheid aan laadpalen van topmerken, en u kunt zelf kiezen of advies inwinnen over de beste opties voor uw situatie.
  • Flexibiliteit en uitbreidbaarheid: Onze diensten zijn landelijk beschikbaar en kenmerken zich door flexibiliteit, waardoor we zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen met meerdere locaties van dienst kunnen zijn.
  • Maatwerk: We behandelen elke aanvraag met persoonlijke aandacht, waarbij we oplossingen ontwerpen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van de klant, of dit nu voor bedrijven, thuis bij werknemers of in beheerde parkeerfaciliteiten is.
  • Samenwerking: We bieden onze expertise op het gebied van grond- en infrastructuurwerken aan andere installateurs in Lommel aan, om gezamenlijk de overgang naar elektrische mobiliteit te stimuleren.
  • Intelligent beheer: Onze geavanceerde ‘slimme’ laadpalen optimaliseren het energieverbruik en bieden de mogelijkheid om de laadinfrastructuur commercieel te benutten door deze diensten aan derden aan te bieden.
  • Onderhoud en support: Onze diverse onderhoudscontracten en mogelijkheden voor garantieverlenging zorgen ervoor dat u na de installatie van uw laadpalen kunt blijven rekenen op onze expertise.
  • 24/7 support: Onze meertalige helpdesk staat altijd klaar om u te ondersteunen met elke vraag over uw installatie, dag en nacht, in het Nederlands, Frans en Engels.

Laadpalen in Lommel en daarbuiten

Hoewel ons hoofdkantoor en onze magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zijn we snel ter plaatse in Lommel voor zowel de installatie van uw laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. We bieden echter diensten aan door heel België en soms zelfs daarbuiten.

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Lommel? Kies dan voor FLUXA, uw specialist in laadinfrastructuur.