FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Lummen

FLUXA is de expert in het plaatsen van laadpalen, met operaties in Lummen en overal in België. Onze uitgebreide service en jarenlange ervaring ondersteunen u naadloos bij de overgang naar elektrische mobiliteit.

Waarom kiezen voor FLUXA in Lummen?

In Lummen zijn verschillende aanbieders actief op het gebied van laadpaalinstallaties. FLUXA onderscheidt zich met een reeks specifieke voordelen:

  • Complete service: Wij vertrouwen niet op onderaannemers en hebben alle vereiste expertise in huis voor zowel de installatie van de laadpalen als voor alle noodzakelijke voorbereidingen.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gelieerd aan bepaalde merken, waardoor wij een breed scala aan kwaliteitsvolle laadpalen kunnen aanbieden. We staan klaar om u te adviseren of uw voorkeur te volgen.
  • Flexibiliteit en schaalbaarheid: Ons bereik strekt zich uit over heel België. We zijn flexibel genoeg om zowel kleine ondernemingen als grote multinationals te bedienen.
  • Maatwerk voor elke klant: Elke klantvraag wordt beantwoord met een gepersonaliseerde oplossing, of het nu gaat om laadpalen bij bedrijven of thuis bij werknemers. Als syndicus of vlootbeheerder kunt u rekenen op onze diensten voor uw parkeergelegenheden.
  • Samenwerking met lokale installateurs: We delen graag onze expertise in grond- en infrastructuurwerken met andere installateurs in Lummen, waardoor de overstap naar elektrisch rijden wordt gestimuleerd.
  • Intelligent management: Onze slimme laadpalen bieden maximale efficiëntie en de mogelijkheid om uw laadinfrastructuur te commercialiseren door toegang aan derden te verkopen.
  • Onderhoud en langdurige ondersteuning: Wij bieden verschillende onderhoudscontracten en garantie-uitbreidingen, zodat u ook na de aankoop van uw laadpalen op onze expertise kunt blijven vertrouwen.
  • 24/7 beschikbare helpdesk: Onze klantenservice is continu bereikbaar voor al uw vragen in het Nederlands, Frans en Engels.

Laadpalen in Lummen en verder

Onze hoofdzetel en opslagfaciliteiten zijn gevestigd in Antwerpen, maar dankzij onze brede aanwezigheid zijn we snel ter plaatse in Lummen voor zowel installaties als voorbereidende werkzaamheden. Onze dienstverlening strekt zich uit over geheel België en soms zelfs daarbuiten.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor laadpalen in Lummen?