FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Maarkedal

FLUXA staat bekend als expert in de installatie van laadpalen, zowel in Maarkedal als in de rest van België. Met onze complete service en ruime ervaring faciliteren we moeiteloos uw transitie naar elektrische mobiliteit.

Waarom FLUXA kiezen als uw laadpaal installateur in Maarkedal?

Er zijn talrijke aanbieders van laadpaalinstallaties in Maarkedal, maar FLUXA biedt unieke voordelen:

  • Complete service: We vertrouwen niet op onderaannemers en beheren alle noodzakelijke processen zelf, van de installatie van laadpalen tot aanvullende omgevings- en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraliteit: Bij FLUXA zijn we niet gebonden aan een specifiek merk. Wij installeren laadpalen van diverse topmerken, afgestemd op uw wensen en voorkeuren.
  • Schaalbaarheid en flexibiliteit: Onze diensten zijn beschikbaar in heel België. We zijn uitgerust om zowel de kleinste bedrijven als grote ondernemingen met meerdere locaties van dienst te zijn.
  • Op maat gemaakte oplossingen: Voor iedere aanvraag creëren we een oplossing op maat. Dit kan bij uw onderneming zijn, of bij werknemers thuis, evenals voor parkeerfaciliteiten beheerd door syndici of vlootbeheerders. We kunnen zelfs persoonlijke presentaties verzorgen tijdens vergaderingen.
  • Samenwerking met lokale partijen: We bieden onze kennis van grond- en infrastructuurwerken aan andere installateurs in Maarkedal aan, om samen de omschakeling naar elektrische voertuigen te versnellen.
  • Slimme laadbeheersystemen: De door ons geïnstalleerde slimme laadpalen maximaliseren de efficiëntie en bieden de mogelijkheid om derden tegen vergoeding toegang te verlenen.
  • Onderhoud: Naast installatie bieden we verschillende onderhoudscontracten en garantie-uitbreidingen aan, zodat u altijd op onze steun kunt rekenen.
  • 24/7 ondersteuning: Onze helpdesk is altijd beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels voor alle vragen die u heeft.

Laadpalen in Maarkedal en daarbuiten

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, kunnen we snel aanwezig zijn in Maarkedal voor zowel de installatie van uw laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. We zijn actief in heel België en soms zelfs over de grenzen heen.

Op zoek naar een betrouwbare installatiepartner voor uw laadpalen in Maarkedal?