FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Machelen

FLUXA is uw toonaangevende expert in het installeren van laadpalen, niet alleen in Machelen maar door heel België. We bieden een complete service en beschikken over uitgebreide ervaring om u te ondersteunen bij de overstap naar elektrische mobiliteit.

Voordelen van kiezen voor FLUXA als uw laadpaal installateur in Machelen

Hoewel er verschillende aanbieders zijn in Machelen, onderscheidt FLUXA zich door de volgende voordelen:

  • Complete service: Wij vertrouwen op onze eigen expertise en gebruiken geen onderaannemers. Dit geldt voor alles van de installatie van laadpalen tot de benodigde omgevings- en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één merk. Wij installeren laadpalen van diverse gerenommeerde merken, afgestemd op uw behoeften en voorkeuren.
  • Flexibiliteit en schaalbaarheid: Onze service strekt zich uit over geheel België. We zijn in staat om zowel kleine bedrijven als grote multinationals met meerdere vestigingen te bedienen.
  • Op maat gemaakte oplossingen: Wij bieden maatwerk voor iedere specifieke vraag, of het nu gaat om laadpalen bij uw bedrijf of bij werknemers thuis. Voor syndici of fleet managers kunnen wij onze diensten aanbieden voor parkeerfaciliteiten en zijn bereid om onze plannen persoonlijk te presenteren tijdens vergaderingen.
  • Samenwerkingen stimuleren: Wij stellen onze kennis van grond- en infrastructuurwerken beschikbaar aan andere installateurs in Machelen, om de transitie naar elektrische voertuigen te versnellen.
  • Intelligent laadbeheer: Onze slimme laadpalen optimaliseren het gebruik en stellen u in staat om de infrastructuur te commercialiseren door derden toegang te verlenen tegen betaling.
  • Uitgebreid onderhoud en ondersteuning: Wij bieden meerdere onderhoudscontracten en garantie-uitbreidingen, waardoor u langdurig op onze ondersteuning kunt vertrouwen.
  • 24/7 bereikbare helpdesk: Onze meertalige klantenservice (Nederlands, Frans, Engels) is altijd beschikbaar om u te helpen met uw vragen.

Laadpalen in Machelen en verder

Met onze hoofdzetel en magazijnen in Antwerpen zijn we snel ter plaatse in Machelen voor installaties en voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten zijn echter niet beperkt tot Machelen; we zijn actief in heel België en soms zelfs daarbuiten.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor laadpalen in Machelen?