FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Maldegem

FLUXA is de toonaangevende specialist voor het installeren van laadpalen, actief in Maldegem en de rest van België. Onze allesomvattende service en jarenlange expertise maken de overstap naar elektrische mobiliteit gemakkelijk en zorgeloos.

De kracht van FLUXA als installateur in Maldegem

In Maldegem vindt u verschillende leveranciers van laadpalen, maar FLUXA onderscheidt zich door:

  • Allesomvattende service: Wij zijn zelfvoorzienend en afhankelijk van onze eigen gespecialiseerde teams voor zowel de installatie van de laadpalen als alle voorbereidende werkzaamheden. We werken dus niet samen met onderaannemers.
  • Merkneutraal: FLUXA werkt met een verscheidenheid aan gerenommeerde merken. We kunnen advies geven of aansluiten bij uw persoonlijke voorkeur.
  • Schaalbaar en flexibel: Ons bereik en onze dienstverlening zijn landelijk. We bedienen zowel de kleine lokale bedrijven als grote ondernemingen met faciliteiten door heel België.
  • Maatwerk: Voor elke aanvraag bieden we een op maat gemaakte oplossing die voldoet aan uw specifieke behoeften. Dit kan bij uw bedrijf zijn, maar ook bij werknemers thuis, of bij parkeergelegenheden waarvoor syndici of vlootbeheerders verantwoordelijk zijn. We zijn bereid om onze voorstellen persoonlijk te presenteren tijdens bijeenkomsten.
  • Actieve samenwerking: We delen onze expertise in grond- en infrastructuurwerken met andere installateurs in Maldegem, om zo samen de omschakeling naar elektrische mobiliteit te bevorderen.
  • Intelligent beheer van laadstations: Onze slimme laadpalen zorgen voor een optimaal rendement en maken commercieel gebruik mogelijk, door derden toegang te verlenen tegen vergoeding.
  • Uitgebreide onderhoudscontracten: We bieden diverse opties voor onderhoud en garantieverlenging, waarmee u kunt blijven vertrouwen op onze expertise.
  • Helpdesk 24/7 beschikbaar: Onze klantenservice is altijd bereikbaar, in het Nederlands, Frans, en Engels, om al uw vragen te beantwoorden.

Laadpalen in Maldegem en daarbuiten

Hoewel onze basis in Antwerpen ligt, zijn we snel beschikbaar voor zowel de installatie als voorbereidende werkzaamheden in Maldegem. Onze dienstverlening strekt zich uit over heel België en soms verder.

Zoekt u een betrouwbare installatiepartner voor uw laadpalen in Maldegem?