FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Mechelen

FLUXA is dé toonaangevende expert in het installeren van laadpalen, zowel in Mechelen als in heel België. Met onze allesomvattende service en uitgebreide ervaring, maken wij de overstap naar elektrische mobiliteit voor u volledig zorgeloos.

De voordelen van kiezen voor FLUXA in Mechelen

In Mechelen zijn meerdere aanbieders van laadpalen actief, maar FLUXA onderscheidt zich door de volgende kenmerken:

  • Complete service: Wij zijn zelfvoorzienend en vertrouwen niet op onderaannemers. Alle benodigde expertise, van de installatie van de laadpalen tot de voorbereidende omgevings- en elektriciteitswerken, hebben we in huis.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan een specifiek merk. We installeren laadpalen van verschillende topmerken, waardoor u de vrijheid hebt om zelf een keuze te maken of ons om advies te vragen over de beste opties.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn landelijk beschikbaar en uiterst flexibel, geschikt voor zowel kleine KMO’s als grote bedrijfsketens met meerdere vestigingen.
  • Maatwerk: Elke aanvraag behandelen we individueel, waarbij we oplossingen ontwerpen die naadloos aansluiten bij de specifieke behoeften van de klant. Dit omvat oplossingen voor bedrijfslocaties, thuis bij werknemers, of in parkeerfaciliteiten die beheerd worden door syndici of fleet managers.
  • Samenwerking: We bieden ook onze expertise in grond- en infrastructuurwerken aan andere installateurs van laadpalen in Mechelen aan, om de transitie naar elektrische mobiliteit te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze ‘slimme’ laadpalen optimaliseren het energieverbruik en bieden mogelijkheden voor commercieel gebruik door derden, tegen betaling.
  • Onderhoud: We bieden diverse onderhoudscontracten en mogelijkheden voor garantieverlenging, waardoor u langdurig kunt rekenen op onze steun.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is continu bereikbaar, in het Nederlands, Frans en Engels, om u te ondersteunen met elke vraag of probleem.

Laadpalen in Mechelen en daarbuiten

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, kunnen we snel in Mechelen zijn voor zowel de installatie van uw laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. Onze dienstverlening strekt zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Mechelen? Kies voor FLUXA, uw deskundige in laadinfrastructuur.