FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Melle

FLUXA is uw betrouwbare expert voor de installatie van laadpalen, niet alleen in Melle, maar ook in heel België. Met onze volledige service en uitgebreide ervaring faciliteren we soepel uw overgang naar elektrische mobiliteit.

Voordelen van samenwerken met FLUXA in Melle

Hoewel Melle vele aanbieders van laadpaalinstallaties kent, onderscheidt FLUXA zich door de volgende voordelen:

  • Complete eigen service: Wij zijn volledig onafhankelijk en vertrouwen op onze eigen teams voor de installatie en alle benodigde voorbereidende werkzaamheden, zonder de inzet van onderaannemers.
  • Merkonafhankelijkheid: FLUXA is niet beperkt tot bepaalde merken, maar installeert laadpalen van een breed scala aan kwaliteitsmerken, afgestemd op uw voorkeuren en behoeften.
  • Aanpasbaarheid en schaalbaarheid: Onze diensten zijn landelijk beschikbaar. We kunnen zowel kleinschalige bedrijven als grote multinationals met meerdere locaties van dienst zijn.
  • Maatwerk: Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor elke aanvraag, van installaties bij bedrijven tot aan de werknemers thuis, en voor parkeeroplossingen beheerd door syndici of fleet managers. We presenteren onze voorstellen ook persoonlijk tijdens uw vergaderingen indien gewenst.
  • Samenwerking met lokale partijen: Onze expertise in grond- en infrastructuurwerken is beschikbaar voor andere installateurs in Melle, wat bijdraagt aan een versnelde overstap naar elektrische voertuigen.
  • Intelligent laadbeheer: Onze geavanceerde slimme laadpalen maximaliseren efficiëntie en stellen u in staat om uw infrastructuur te commercialiseren door toegang te verkopen aan derden.
  • Onderhoudscontracten en garantieverlenging: Wij bieden een reeks onderhoudsopties die zorgen dat u langdurig kunt rekenen op onze support.
  • 24/7 helpdesk: Onze klantenservice is continu bereikbaar in drie talen: Nederlands, Frans en Engels, voor ondersteuning en antwoorden op uw vragen.

Laadpalen in Melle en verder

Onze hoofdkantoor en magazijnen bevinden zich in Antwerpen, maar we zijn snel ter plaatse in Melle voor installaties en voorbereidende werkzaamheden. We zijn echter ook actief buiten Melle, met services die heel België en soms daarbuiten omvatten.

Op zoek naar een vertrouwde partner voor laadpalen in Melle?