FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Merelbeke

FLUXA is uw betrouwbare expert voor de installatie van laadpalen in Merelbeke en in heel België. Onze veelzijdige service en diepgaande expertise verzekeren een naadloze overgang naar elektrische mobiliteit voor alle klanten.

Waarom FLUXA kiezen als installateur in Merelbeke?

Er zijn vele installateurs actief in Merelbeke, maar FLUXA onderscheidt zich door de volgende unieke voordelen:

  • Complete service: Wij gebruiken geen onderaannemers omdat we alle noodzakelijke kennis zelf in huis hebben. Dit omvat de installatie van de laadpalen alsook alle vereiste voorbereidende en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan enig merk, waardoor we een breed scala aan kwalitatieve merken laadpalen aanbieden. Of u nu advies wenst of reeds een merkvoorkeur heeft, wij kunnen helpen.
  • Schaalbaarheid: We opereren over heel België en zijn flexibel in het aanbieden van oplossingen, geschikt voor zowel kleine bedrijven als grote organisaties met meerdere vestigingen.
  • Maatwerk: We bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van elke klant, of het nu gaat om bedrijven, thuisinstallaties voor werknemers, of infrastructuur voor parkeergelegenheden onder beheer van syndici of vlootbeheerders. We zijn bereid om de plannen persoonlijk toe te lichten tijdens een algemene vergadering.
  • Samenwerking: Onze expertise in grond- en infrastructuurwerken staat ook ter beschikking van andere installateurs in Merelbeke, wat bijdraagt aan een versnelde adoptie van elektrische mobiliteit.
  • Intelligent beheer: Onze installaties omvatten geavanceerde slimme laadpalen die de efficiëntie maximaliseren en mogelijkheden bieden voor commercieel gebruik.
  • Onderhoud: We bieden diverse onderhoudsplannen en mogelijkheden voor uitgebreide garanties, zodat u langdurig op onze steun kunt rekenen.
  • 24/7 support: Onze klantenservice is dag en nacht bereikbaar in meerdere talen en staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Laadpalen in Merelbeke en daarbuiten

Met onze centrale locatie in Antwerpen zijn we snel in Merelbeke voor installaties en voorbereidingen. Onze activiteiten zijn echter niet beperkt tot Merelbeke; we bieden onze diensten aan door heel België en soms zelfs daarbuiten.

Interesse in een samenwerking voor uw laadpalen in Merelbeke?