FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Mol

FLUXA staat bekend als dé expert in het installeren van laadpalen, met activiteiten in Mol en over heel België. Onze uitgebreide dienstverlening en lange ervaring zorgen ervoor dat u zonder zorgen kunt overstappen naar elektrische mobiliteit.

De voordelen van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur in Mol

Mol heeft verschillende aanbieders van laadpalen, maar FLUXA onderscheidt zich door deze specifieke sterke punten:

  • Complete service: Wij zijn onafhankelijk van onderaannemers en beheren alle benodigde kennis intern. Dit omvat de installatie van de laadpalen zelf en alle voorbereidende werkzaamheden zoals aanpassingen aan de omgeving en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraliteit: FLUXA is niet gekoppeld aan een specifiek merk. We installeren een breed scala aan laadpalen van verschillende hoogwaardige merken, waardoor klanten de vrijheid hebben om hun voorkeur uit te spreken of ons om advies te vragen.
  • Flexibiliteit en uitbreidbaarheid: Onze diensten zijn landelijk beschikbaar en zeer flexibel, geschikt voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen met meerdere locaties.
  • Maatwerk: We benaderen elke aanvraag met een persoonlijke touch, waarbij we oplossingen ontwerpen die precies aansluiten bij de individuele behoeften van de klant. Of het nu gaat om laadoplossingen voor bedrijfslocaties, bij werknemers thuis, of in parkeerfaciliteiten die beheerd worden door een syndicus of fleet manager.
  • Samenwerking: Wij bieden onze kennis van grond- en infrastructuurwerken aan aan andere installateurs van laadpalen in Mol, wat bijdraagt aan een snellere adoptie van elektrische mobiliteit.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen optimaliseren het energieverbruik en bieden mogelijkheden om de infrastructuur commercieel te exploiteren, door diensten aan derden aan te bieden.
  • Onderhoud en ondersteuning: Ons aanbod van onderhoudscontracten en garantieverlengingen zorgt ervoor dat klanten lang na de installatie op onze steun kunnen rekenen.
  • 24/7 support: Onze klantenservice is altijd beschikbaar, in het Nederlands, Frans en Engels, om u te assisteren bij elke vraag of probleem.

Laadpalen in Mol en daarbuiten

Hoewel onze hoofdvestiging en opslag in Antwerpen zijn, kunnen we snel operaties uitvoeren in Mol voor zowel installatie als voorbereidende werkzaamheden. Onze dienstverlening strekt zich echter uit over heel België en soms zelfs verder.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Mol? Kies dan voor FLUXA, uw specialist in laadinfrastructuur.