FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Nazareth

FLUXA is uw specialist voor de installatie van laadpalen, actief in Nazareth en in heel België. Onze complete service en ruime ervaring verzekeren een soepele overgang naar elektrische mobiliteit.

Waarom kiezen voor FLUXA als uw laadpaal specialist in Nazareth?

Nazareth heeft diverse aanbieders van laadpaalinstallaties, maar FLUXA onderscheidt zich met enkele unieke voordelen:

  • Volledige service zonder onderaannemers: We beheren alle aspecten van de installatie met eigen gespecialiseerd personeel, van de technische installatie tot de noodzakelijke omgevingsaanpassingen.
  • Merkneutraal aanbod: FLUXA koppelt zich niet aan specifieke merken, waardoor wij een breed scala aan kwaliteitsmerken aanbieden. We adviseren u graag over de beste opties die aansluiten bij uw wensen.
  • Schaalbaar en flexibel: We bedienen klanten door heel België en zijn in staat om zowel kleinschalige projecten als grootschalige bedrijfsoplossingen efficiënt uit te voeren.
  • Maatwerk: Wij zorgen voor op maat gemaakte oplossingen voor iedere aanvraag. Dit kan variëren van installaties bij uw bedrijf tot oplossingen bij werknemers thuis of parkeeroplossingen voor syndici en fleet managers. We bieden aan om onze voorstellen persoonlijk toe te lichten tijdens uw vergaderingen.
  • Lokale samenwerkingen: Door onze grond- en infrastructuurwerken te delen met andere installateurs in Nazareth, helpen we de transitie naar elektrische voertuigen te versnellen.
  • Intelligent laadbeheer: De door ons geïnstalleerde slimme laadpalen bieden optimale prestaties en de mogelijkheid om de infrastructuur commercieel uit te baten door deze te delen met derden tegen betaling.
  • Uitgebreide onderhoudsopties: We bieden verschillende soorten onderhoudscontracten en de mogelijkheid tot garantieverlenging, zodat u altijd kunt rekenen op onze deskundigheid.
  • 24/7 klantenservice: Onze helpdesk is altijd bereikbaar in het Nederlands, Frans, en Engels om u te ondersteunen met al uw vragen.

Laadpalen in Nazareth en daarbuiten

Hoewel ons hoofdkantoor en onze magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zorgen we voor snelle service in Nazareth voor zowel installaties als de nodige voorbereidingen. Bovendien zijn we actief in heel België en soms zelfs daarbuiten.

Op zoek naar een betrouwbare installatiepartner voor uw laadpalen in Nazareth?