FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Ninove

FLUXA is uw vooraanstaande expert in het installeren van laadpalen, actief in Ninove en in heel België. Met onze diepgaande kennis en uitgebreide service faciliteren wij een soepele overstap naar elektrische mobiliteit.

Waarom kiezen voor FLUXA in Ninove

Hoewel er diverse aanbieders van laadpalen in Ninove zijn, onderscheidt FLUXA zich met de volgende voordelen:

  • Complete service: FLUXA werkt niet met onderaannemers. Wij beheren alle benodigde expertise zelf, van de installatie van de laadpalen tot de benodigde voorbereidende werken zoals omgevingsaanpassingen en elektriciteitsinstallaties.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één specifiek merk. Wij installeren een breed scala aan laadpalen van verschillende hoogwaardige merken, waardoor u de vrijheid heeft om zelf een keuze te maken of door ons geadviseerd te worden over de beste opties.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar door heel België en zijn uiterst flexibel, wat ons geschikt maakt voor zowel kleine KMO’s als grote bedrijfsketens met meerdere vestigingen.
  • Maatwerk: Elk project wordt op maat gemaakt, nauwkeurig afgestemd op de individuele behoeften van elke klant. Dit omvat oplossingen voor laadpalen op bedrijfsterreinen, thuis bij werknemers, of in parkeerfaciliteiten die beheerd worden door syndici of fleet managers.
  • Samenwerking: We delen onze expertise in grond- en infrastructuurwerken met andere installateurs van laadpalen in Ninove om de overgang naar elektrische mobiliteit te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze ‘slimme’ laadpalen optimaliseren het energieverbruik en bieden tevens de mogelijkheid om de infrastructuur commercieel te benutten door diensten aan te bieden aan derden.
  • Onderhoud: Wij bieden diverse onderhoudscontracten en opties voor garantieverlenging aan, zodat u ook na de installatie kunt blijven rekenen op onze ondersteuning.
  • 24/7 support: Onze meertalige helpdesk is 24/7 bereikbaar in het Nederlands, Frans en Engels om u te ondersteunen met alle vragen over uw installatie.

Laadpalen in Ninove en verder

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zijn we snel ter plaatse in Ninove voor zowel de installatie van uw laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten strekken zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Ninove? Kies dan voor FLUXA, uw specialist in laadinfrastructuur.