FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Oost-Vlaanderen

FLUXA is dé specialist in het installeren van laadpalen, niet alleen in Oost-Vlaanderen maar door heel België. Met onze complete service en uitgebreide ervaring ondersteunen wij uw overgang naar elektrische mobiliteit geheel zorgeloos.

De troeven van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur

Er zijn meerdere aanbieders van laadpalen in Oost-Vlaanderen. Hieronder belichten we hoe FLUXA zich onderscheidt:

  • Complete service: Wij werken niet met onderaannemers. Alle benodigde kennis hebben we zelf in huis. Dit geldt voor de installatie van de laadpalen, maar ook voor alle voorbereidende omgevings- en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: Wij zijn niet gebonden aan één merk. FLUXA installeert laadpalen van diverse kwaliteitsmerken. U kunt uw voorkeur aangeven of advies inwinnen over de verschillende opties. Alles is mogelijk!
  • Schaalbaarheid: FLUXA is actief in heel België. We zijn uiterst flexibel, waardoor zowel kleine kmo’s als grote ketens met meerdere vestigingen op onze diensten kunnen rekenen.
  • Maatwerk: Elk verzoek behandelen we individueel, perfect afgestemd op uw behoeften. Of u nu laadpalen nodig heeft bij uw bedrijf of thuis bij werknemers, FLUXA biedt de oplossing. We kunnen ook services bieden voor uw parkeergarage als syndicus of fleet manager, en presenteren het plan persoonlijk tijdens de algemene vergadering indien gewenst.
  • Samenwerking: Andere installateurs in Oost-Vlaanderen kunnen ook gebruikmaken van onze grond- en infrastructuurwerken. Door onze expertise te delen, versterken we de transitie naar elektrische mobiliteit.
  • Intelligent beheer: Onze ‘slimme laadpalen’ zorgen voor maximaal rendement. Het is mogelijk om derden tegen betaling gebruik te laten maken van uw infrastructuur.
  • Onderhoud: We bieden verschillende onderhoudscontracten en opties voor garantieverlenging. Ook na de aankoop kunt u blijven rekenen op onze expertise.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is altijd bereikbaar in het Nederlands, Frans, en Engels. Voor vragen over uw installatie staan wij klaar om u te helpen.

Laadpalen in Oost-Vlaanderen en ver daarbuiten

Zowel ons hoofdkantoor als onze magazijnen bevinden zich in Antwerpen, waardoor we snel ter plaatse kunnen zijn voor installaties of voorbereidende werkzaamheden. Daarnaast zijn we actief in een veel ruimere regio. In heel België – en soms zelfs daarbuiten – kunt u op onze diensten rekenen.

Wilt u samenwerken met een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Oost-Vlaanderen?