FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Oostende

FLUXA staat bekend als dé specialist in het plaatsen van laadpalen voor elektrische voertuigen, niet alleen in Oostende maar in heel België. Onze uitgebreide dienstverlening en diepgaande expertise stellen u in staat om moeiteloos over te stappen op elektrische mobiliteit.

Uitblinken met FLUXA in Oostende

In Oostende zijn meerdere aanbieders en installateurs van laadpalen actief, maar FLUXA onderscheidt zich door de volgende kenmerken:

  • Complete service: Wij zijn zelfvoorzienend en vertrouwen niet op onderaannemers voor enige dienst die wij aanbieden. Dit omvat niet alleen de installatie van de laadstations, maar ook alle noodzakelijke voorbereidingen zoals omgevingsaanpassingen en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één enkel merk. Wij bieden een breed scala aan laadstations van verschillende topmerken, waarbij we klanten de vrijheid geven om naar voorkeur te kiezen of ons om advies te vragen.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn landelijk beschikbaar en we zijn zeer flexibel in de oplossingen die we kunnen bieden, zowel voor kleine ondernemingen als voor grote bedrijfsketens.
  • Maatwerk: Elke aanvraag behandelen we met de grootste zorg, waarbij we oplossingen op maat ontwerpen die perfect aansluiten bij de specifieke eisen van de klant. Dit geldt voor zowel bedrijfslocaties als voor particuliere woningen van werknemers, en in parkeergarages beheerd door syndici of vlootbeheerders.
  • Samenwerking: Wij bieden ook onze grond- en infrastructuurwerken aan aan andere installateurs in Oostende, om gezamenlijk de transitie naar elektrische mobiliteit te bevorderen.
  • Intelligent beheer: Onze geavanceerde slimme laadstations optimaliseren het energieverbruik en stellen gebruikers in staat om hun infrastructuur commercieel te exploiteren door diensten aan te bieden aan derden.
  • Onderhoud: Wij bieden verschillende soorten onderhoudscontracten en opties voor garantieverlenging, waardoor klanten ook na de aanschaf van hun laadstations op onze steun kunnen blijven rekenen.
  • 24/7 service: Onze helpdesk is dag en nacht bereikbaar in het Nederlands, Frans en Engels, klaar om alle vragen over uw installatie te beantwoorden.

Laadpalen in Oostende en daarbuiten

Hoewel ons hoofdkantoor en onze magazijnen in Antwerpen gevestigd zijn, kunnen we snel operaties uitvoeren in Oostende, zowel voor installaties als voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten strekken zich echter uit over het gehele land en soms zelfs verder.

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw laadstations in Oostende? Kies voor FLUXA, uw expert in elektrische laadoplossingen.