FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Oudenaarde

FLUXA is de expert in het plaatsen van laadpalen in Oudenaarde en elders in België. Met onze allesomvattende service en jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat u zorgeloos kunt overstappen naar elektrische mobiliteit.

De troeven van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur

We zijn ons ervan bewust dat er diverse installateurs van laadpalen in Oudenaarde actief zijn. Om te demonstreren hoe FLUXA het verschil kan maken, lichten we graag onze sterke punten toe.

  • Complete service: We zijn zelfvoorzienend en maken geen gebruik van onderaannemers. Dit geldt niet alleen voor de installatie van de laadpalen zelf, maar ook voor alle voorbereidende omgevingswerken en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één specifiek merk, maar installeert laadpalen van diverse kwalitatieve merken. Of u nu een voorkeur heeft of advies wilt over de verschillende mogelijkheden, bij ons is alles mogelijk.
  • Schaalbaarheid: FLUXA is actief in heel België en biedt een uitermate flexibele service. Dit betekent dat zowel kleine kmo’s als grote ketens met meerdere vestigingen op ons kunnen rekenen voor hun laadoplossingen.
  • Maatwerk: Voor elke aanvraag ontwerpen wij een oplossing die perfect is afgestemd op de behoeften van de klant. Of het nu gaat om laadpalen bij uw bedrijf, thuis bij werknemers, of in een parkeergarage of parking beheerd door een syndicus of fleet manager, FLUXA is er voor u. We kunnen zelfs het project persoonlijk presenteren tijdens de algemene vergadering, indien gewenst.
  • Samenwerking: Andere installateurs van laadpalen in Oudenaarde kunnen ook profiteren van onze grond- en infrastructuurwerken. Door onze expertise te delen, helpen we de overgang naar EV-mobiliteit verder te stimuleren.
  • Intelligent beheer: We installeren slimme laadpalen die een maximaal rendement mogelijk maken. Bovendien is het mogelijk om anderen tegen betaling gebruik te laten maken van uw infrastructuur.
  • Onderhoud: We bieden verschillende soorten onderhoudscontracten en de mogelijkheid tot garantieverlenging aan, zodat u ook na de aankoop van uw laadpalen kunt blijven rekenen op onze expertise.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is continu bereikbaar, in het Nederlands, Frans en Engels. Heeft u vragen over uw installatie, dan staan wij altijd klaar om u verder te helpen.

Laadpalen in Oudenaarde en ver daarbuiten

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen zich in de provincie Antwerpen bevinden, zijn wij steeds snel ter plaatse in Oudenaarde voor de installatie van uw laadpalen of voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten zijn echter ook beschikbaar in een veel ruimere regio. U kunt in heel België – en soms zelfs net daarbuiten – een beroep doen op onze diensten.

Samenwerken met een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Oudenaarde?