FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Poperinge

FLUXA is erkend als de expert in de installatie van laadpalen, met uitgebreide activiteiten in Poperinge en door heel België. Onze robuuste service en langdurige expertise garanderen een gestroomlijnde overgang naar elektrische mobiliteit voor al onze klanten.

De onderscheidende kenmerken van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur in Poperinge

Hoewel Poperinge verschillende leveranciers van laadpalen herbergt, biedt FLUXA unieke voordelen:

  • Complete service: We opereren onafhankelijk van onderaannemers. Hierdoor wordt alle essentiële expertise, van de installatie van laadpalen tot de uitvoering van vereiste voorbereidende werkzaamheden zoals omgevingsaanpassingen en elektrische installaties, intern beheerd.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan specifieke merken. We bieden een breed assortiment van laadpalen van diverse vooraanstaande fabrikanten aan, waardoor klanten de vrijheid krijgen om zelf een keuze te maken of gebruik te maken van ons advies voor de beste opties.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn landelijk beschikbaar en onderscheiden zich door een hoge mate van flexibiliteit, geschikt voor zowel kleine ondernemingen als omvangrijke bedrijfsketens.
  • Maatwerk: Elk project wordt zorgvuldig en individueel benaderd, met oplossingen die naadloos aansluiten bij de specifieke behoeften van de klant. Dit geldt voor installaties op commerciële locaties, thuisinstallaties bij werknemers, of in parkeergelegenheden die beheerd worden door een syndicus of fleet manager.
  • Samenwerking: We delen onze gespecialiseerde kennis van grond- en infrastructuurwerken met andere installateurs in Poperinge, om zo de overstap naar elektrische mobiliteit te bevorderen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen optimaliseren het energieverbruik en stellen klanten in staat om hun infrastructuur commercieel te exploiteren door diensten aan te bieden aan derden.
  • Onderhoud: Ons aanbod van onderhoudscontracten en garantieopties zorgt ervoor dat klanten ook na de installatie van hun laadpalen kunnen rekenen op onze deskundige ondersteuning.
  • 24/7 support: Onze meertalige helpdesk is altijd beschikbaar om elke vraag over uw installatie te beantwoorden en ondersteuning te bieden, of het nu overdag is of midden in de nacht.

Laadpalen in Poperinge en verder

Hoewel onze hoofdkantoor en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zijn we snel operationeel in Poperinge voor zowel de installatie als de benodigde voorbereidende werkzaamheden. Onze dienstverlening strekt zich echter uit over het hele land en soms zelfs daarbuiten.

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Poperinge? Kies dan voor FLUXA, uw expert in laadinfrastructuur.