FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Ranst

FLUXA is uw toonaangevende specialist in het installeren van laadpalen, actief in Ranst en de rest van België. Met onze volledige service en jarenlange ervaring helpen we u naadloos de overstap te maken naar elektrische mobiliteit.

De voordelen van kiezen voor FLUXA in Ranst

We erkennen dat er meerdere aanbieders van laadpalen in Ranst actief zijn. Hier is waarom FLUXA zich onderscheidt:

  • Complete service: We gebruiken geen onderaannemers. Alle expertise voor de installatie van de laadpalen en de voorbereidende omgevings- en elektriciteitswerken is in eigen huis aanwezig.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één specifiek merk. We installeren laadpalen van verschillende topmerken. U kunt zelf uw voorkeur aangeven of u door ons laten adviseren over de verschillende mogelijkheden.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten strekken zich uit over heel België. We zijn flexibel en betrouwbaar, geschikt voor zowel kleine KMO’s als grote ketens met meerdere vestigingen.
  • Maatwerk: Elke aanvraag behandelen we met zorg om een oplossing te bieden die perfect aansluit op de specifieke behoeften van de klant. We kunnen laadpalen plaatsen op bedrijfsterreinen, bij werknemers thuis, of in parkeergarages en parkings beheerd door syndici of fleet managers. We zijn zelfs beschikbaar om persoonlijk het project voor te stellen tijdens uw algemene vergadering.
  • Samenwerking: We staan ook open voor samenwerkingen met andere installateurs van laadpalen in Ranst, waarbij we onze expertise in grond- en infrastructuurwerken delen om de transitie naar elektrische mobiliteit te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze geavanceerde ‘slimme’ laadpalen optimaliseren het energieverbruik en bieden de mogelijkheid om de infrastructuur ook commercieel te benutten, waarbij anderen tegen betaling gebruik kunnen maken van de voorzieningen.
  • Onderhoud: Wij bieden verschillende onderhoudscontracten en de mogelijkheid tot garantieverlenging, zodat u ook na de aankoop van uw laadpalen kunt blijven rekenen op onze expertise.
  • 24/7 service: Voor vragen over uw installatie staan wij klaar om u verder te helpen. Onze helpdesk is altijd bereikbaar, in het Nederlands, Frans, en Engels.

Laadpalen in Ranst en daarbuiten

Onze hoofdzetel en magazijnen bevinden zich in de provincie Antwerpen, waardoor wij snel ter plaatse kunnen zijn in Ranst voor de installatie van uw laadpalen of voor eventuele voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten zijn echter niet beperkt tot Ranst; wij zijn actief in heel België en soms zelfs daarbuiten.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Ranst? Kies dan voor FLUXA, uw expert in laadinfrastructuur.