FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Roeselare

FLUXA is uw toonaangevende expert in het plaatsen van laadpalen, actief in Roeselare en door heel België. Onze allesomvattende service en uitgebreide ervaring stellen ons in staat om u te ondersteunen bij een zorgeloze overstap naar elektrische mobiliteit.

Unieke voordelen van kiezen voor FLUXA in Roeselare

Hoewel er verschillende aanbieders van laadpalen in Roeselare zijn, biedt FLUXA unieke troeven die ons onderscheiden:

  • Complete service: We zijn volledig zelfvoorzienend, wat betekent dat we geen gebruik maken van onderaannemers. Dit omvat niet alleen de installatie van de laadpalen zelf, maar ook alle voorbereidende werkzaamheden zoals omgevingsaanpassingen en elektriciteitsinstallaties.
  • Merkneutraal FLUXA is niet gebonden aan één specifiek merk. Wij bieden een breed assortiment van hoogwaardige laadpalen van diverse fabrikanten, waardoor klanten de vrijheid hebben om zelf een keuze te maken of door ons geadviseerd te worden over de beste opties.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten strekken zich uit over heel België. We zijn uiterst flexibel in het leveren van oplossingen die passen bij zowel kmo’s als grote bedrijfsketens met meerdere vestigingen.
  • Maatwerk: Elke klantaanvraag wordt individueel behandeld om een oplossing te bieden die perfect is afgestemd op de specifieke behoeften. Dit omvat oplossingen voor zowel bedrijfslocaties als thuisinstallaties voor werknemers, en zelfs voor parkeergelegenheden onder beheer van syndici of vlootmanagers.
  • Samenwerking: We bieden onze gespecialiseerde kennis in grond- en infrastructuurwerken ook aan andere installateurs in Roeselare aan, wat helpt om de overgang naar elektrische mobiliteit te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen optimaliseren het energieverbruik en bieden tevens de mogelijkheid om de infrastructuur commercieel te benutten door derden tegen vergoeding gebruik te laten maken van de laadfaciliteiten.
  • Onderhoud: FLUXA biedt diverse onderhoudscontracten en garantieverlengingen aan, waardoor klanten verzekerd zijn van voortdurende ondersteuning.
  • 24/7 service: Onze klantenservice is altijd bereikbaar, in het Nederlands, Frans en Engels, om ondersteuning te bieden bij vragen of problemen.

Laadpalen in Roeselare en daarbuiten

Vanuit onze centrale locatie in Antwerpen kunnen we snel reageren op behoeften in Roeselare voor zowel installaties als voorbereidende werkzaamheden. Onze dienstverlening gaat echter veel verder, met activiteiten door heel België en soms zelfs daarbuiten.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de installatie van uw laadpalen in Roeselare? Kies dan voor FLUXA, uw specialist in elektrische mobiliteitsoplossingen.