FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Ronse

FLUXA is uw deskundige installateur van laadpalen, werkzaam in Ronse en overal in België. Met onze uitgebreide ervaring en complete service ondersteunen we u volledig bij de overstap naar elektrische mobiliteit.

De meerwaarde van FLUXA als installateur in Ronse

Er zijn diverse aanbieders van laadpalen in Ronse, maar FLUXA onderscheidt zich met deze specifieke voordelen:

  • Complete service: We zijn zelfvoorzienend en vertrouwen op ons eigen team voor alles van installatie tot de benodigde voorbereidende werken, zonder het gebruik van onderaannemers.
  • Merkneutraal: FLUXA installeert een verscheidenheid aan kwaliteitsmerken laadpalen, biedt advies op maat, en stemt de keuze af op uw voorkeuren.
  • Schaalbaarheid en flexibiliteit: Onze diensten zijn landelijk beschikbaar. Wij passen onze dienstverlening aan, van kleine lokale bedrijven tot grote ondernemingen met meerdere vestigingen.
  • Oplossingen op maat: Wij leveren maatwerk voor elke vraag, of het nu gaat om installaties bij bedrijven, bij werknemers thuis, of bij parkeergelegenheden beheerd door syndici of vlootbeheerders. Indien gewenst, presenteren wij onze oplossingen ook persoonlijk tijdens vergaderingen.
  • Lokale samenwerkingen: Wij delen onze expertise in grond- en infrastructuurwerken met andere installateurs in Ronse om de overgang naar elektrische mobiliteit te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen zorgen voor optimale efficiëntie en maken het mogelijk om uw infrastructuur te exploiteren door toegang te verkopen aan derden.
  • Onderhoud en voortdurende ondersteuning: We bieden verschillende soorten onderhoudscontracten en de optie voor garantieverlenging aan, zodat u altijd kunt rekenen op onze expertise.
  • Klantenservice 24/7: Onze meertalige helpdesk is continu bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden.

Laadpalen in Ronse en daarbuiten

Onze hoofdzetel en magazijnen zijn gevestigd in Antwerpen, maar onze responsieve service in Ronse garandeert snelle en efficiënte installaties en voorbereidingen. We opereren niet alleen in Ronse, maar bieden onze diensten aan door heel België en soms zelfs daarbuiten.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Ronse?