FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Schoten

FLUXA is dé specialist in het installeren van laadpalen, actief in Schoten en door heel België. Onze grondige service en uitgebreide expertise verzekeren u van een vlekkeloze overgang naar elektrische mobiliteit.

Wat maakt FLUXA de ideale keuze als laadpaal installateur in Schoten?

Er zijn verschillende aanbieders van laadpaalinstallaties in Schoten, maar FLUXA biedt unieke voordelen:

  • Volledige in-house service: FLUXA beheert alle aspecten van de installatie intern, zonder de hulp van onderaannemers, van de technische implementatie tot de vereiste omgevingsaanpassingen.
  • Merkneutraal: Wij zijn niet gebonden aan specifieke merken en installeren laadpalen van diverse vooraanstaande fabrikanten, afhankelijk van uw wensen en adviesbehoeften.
  • Flexibiliteit en schaalbaarheid: Onze diensten zijn overal in België beschikbaar. We zijn in staat om aan de behoeften van zowel kleine als grote bedrijven te voldoen.
  • Maatwerkoplossingen: Voor elke aanvraag ontwerpen we een oplossing die perfect aansluit bij de klant zijn behoeften, of het nu voor bedrijven, thuis bij werknemers, of voor parkeerfaciliteiten is. We zijn ook beschikbaar om onze plannen persoonlijk te bespreken tijdens uw vergaderingen.
  • Samenwerking en kennisdeling: We bieden onze grond- en infrastructuurwerken aan andere installateurs in Schoten aan, om samen de overgang naar elektrische voertuigen te bevorderen.
  • Intelligent laadbeheer: Onze slimme laadpalen zorgen voor een optimale efficiëntie en bieden de mogelijkheid om uw laadinfrastructuur commercieel uit te baten door deze te delen met derden.
  • Onderhoud en support: Wij bieden verschillende onderhoudscontracten en garantieverlengingen aan, waardoor u voortdurend kunt vertrouwen op onze expertise.
  • 24/7 klantenservice: Onze klantendienst is altijd beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels, om u bij te staan met al uw vragen.

Laadpalen in Schoten en verder

Hoewel onze hoofdzetel en opslagfaciliteiten zich in Antwerpen bevinden, bieden we snelle en efficiënte service in Schoten voor zowel de installatie als de voorbereidingen. Onze diensten strekken zich uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Op zoek naar een betrouwbare installatiepartner voor uw laadpalen in Schoten?