FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Sint-Laureins

FLUXA is de toonaangevende expert in de installatie van laadpalen, actief in Sint-Laureins en in heel België. Wij bieden een uitgebreide service en beschikken over jarenlange ervaring die u helpt bij de overstap naar elektrische mobiliteit.

De voordelen van kiezen voor FLUXA

Er zijn vele installateurs van laadpalen in Sint-Laureins, maar FLUXA onderscheidt zich met deze voordelen:

  • Complete service uit eigen huis: We zijn zelfvoorzienend in alle fasen van het installatieproces, van de laadpalen zelf tot de noodzakelijke omgevings- en elektriciteitswerken, zonder gebruik te maken van onderaannemers.
  • Merkonafhankelijkheid: FLUXA is niet gebonden aan specifieke merken, waardoor we een breed assortiment van hoogwaardige laadpalen kunnen aanbieden, afgestemd op uw wensen en adviesbehoeften.
  • Flexibiliteit en schaalbaarheid: Onze diensten strekken zich uit over geheel België. We kunnen diensten leveren aan zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen met meerdere locaties.
  • Op maat gemaakte oplossingen: We ontwerpen oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van elke klant, of het nu gaat om installaties bij bedrijven, bij werknemers thuis, of voor parkeerfaciliteiten beheerd door syndici of fleet managers. We bieden ook aan om onze plannen persoonlijk te presenteren tijdens vergaderingen.
  • Samenwerkingen bevorderen: We bieden onze expertise in grond- en infrastructuurwerken aan andere installateurs in Sint-Laureins aan, om de overstap naar elektrische voertuigen te faciliteren.
  • Intelligent beheer van laadstations: Onze geavanceerde slimme laadpalen optimaliseren de prestaties en bieden de mogelijkheid om de laadinfrastructuur commercieel te exploiteren door toegang te bieden aan derden.
  • Uitgebreid onderhoud en doorlopende ondersteuning: Wij bieden diverse onderhoudscontracten en garantieverlengingen aan, zodat u langdurig kunt vertrouwen op onze expertise.
  • 24/7 klantenservice: Onze klantendienst is continu beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels, om ondersteuning te bieden voor al uw vragen.

Laadpalen in Sint-Laureins en daarbuiten

Hoewel onze basis in Antwerpen is gelegen, zorgen wij voor snelle en efficiënte service in Sint-Laureins voor installaties en de vereiste voorbereidingen. Onze dienstverlening reikt echter verder dan Sint-Laureins, met activiteiten door heel België en soms zelfs daarbuiten.

Zoekt u een betrouwbare partner voor laadpalen in Sint-Laureins?