FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Sint-Martens-Latem

FLUXA is uw betrouwbare specialist in het installeren van laadpalen, zowel in Sint-Martens-Latem als in de rest van België. Onze omvangrijke service en uitgebreide ervaring verzekeren een moeiteloze overgang naar elektrische mobiliteit.

Wat onderscheidt FLUXA als laadpaal installateur?

Hoewel Sint-Martens-Latem meerdere aanbieders van laadpaalinstallaties kent, biedt FLUXA significante voordelen:

  • Volledige service van A tot Z: Wij beheren zelf alle aspecten van het installatieproces, van de fysieke installatie van de laadpalen tot alle noodzakelijke voorbereidende werkzaamheden, zonder de betrokkenheid van onderaannemers.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één merk. Wij bieden een divers assortiment aan laadpalen van topmerken, en adviseren u graag over de beste opties die passen bij uw specifieke wensen.
  • Schaalbaarheid: Onze dienstverlening is landelijk beschikbaar en flexibel genoeg om zowel kleinere bedrijven als grote ondernemingen met meerdere locaties te accommoderen.
  • Maatwerkoplossingen: Elke klantaanvraag wordt behandeld met een gepersonaliseerde oplossing, of dit nu bij bedrijven is, bij werknemers thuis, of bij parkeerfaciliteiten die beheerd worden door syndici of fleet managers. Wij zijn bovendien bereid om onze oplossingen persoonlijk te presenteren tijdens vergaderingen.
  • Lokale en collaboratieve inspanningen: We delen onze kennis van grond- en infrastructuurwerken met andere installateurs in Sint-Martens-Latem om de transitie naar elektrische mobiliteit te versnellen.
  • Intelligent laadbeheer: Onze slimme laadpalen optimaliseren niet alleen de prestaties maar bieden ook de mogelijkheid tot commerciële exploitatie door toegang aan derden te verlenen.
  • Onderhoudscontracten en gegarandeerde support: Wij bieden diverse onderhoudscontracten en opties voor garantieverlenging om ervoor te zorgen dat u op onze steun kunt blijven rekenen.
  • 24/7 beschikbare klantenservice: Onze meertalige helpdesk staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen, in het Nederlands, Frans, en Engels.

Laadpalen in Sint-Martens-Latem en verder

Met onze hoofdvestiging en magazijnen in Antwerpen, kunnen we snel reageren op installatieverzoeken in Sint-Martens-Latem. Onze service strekt zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten, waardoor we een breed scala aan klanten kunnen bedienen.

Op zoek naar een deskundige installatiepartner voor uw laadpalen in Sint-Martens-Latem?