FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Sint-Niklaas

FLUXA is dé expert op het gebied van laadpalen in Sint-Niklaas en heel België. Met onze complete service en uitgebreide ervaring faciliteren we een vlekkeloze transitie naar elektrische mobiliteit voor onze klanten.

De voordelen van kiezen voor FLUXA

Ook al zijn er andere aanbieders van laadpalen in Sint-Niklaas, FLUXA onderscheidt zich door:

  • Complete service: Wij gebruiken geen onderaannemers en houden alle expertise in eigen huis. Dit omvat niet alleen de installatie van de laadpalen, maar ook de benodigde voorbereidende werkzaamheden zoals omgevingsaanpassingen en elektrische installaties.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan een specifiek merk. We bieden een uitgebreide selectie van kwalitatieve laadpalen van diverse fabrikanten, waardoor klanten de vrijheid hebben om zelf te kiezen of advies te krijgen over de beste opties.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn landelijk beschikbaar. We bieden flexibele oplossingen die zowel geschikt zijn voor kmo’s als voor grote bedrijfsketens met meerdere locaties.
  • Maatwerk: Wij behandelen elke klantvraag uniek en ontwerpen oplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van elke klant. Dit geldt voor installaties bij bedrijven, thuis bij werknemers, of in parkeergelegenheden die beheerd worden door syndici of fleet managers.
  • Samenwerking: We delen onze expertise in grond- en infrastructuurwerken met andere installateurs in Sint-Niklaas om de overstap naar elektrische mobiliteit te bevorderen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen optimaliseren het energieverbruik en bieden de mogelijkheid om de laadinfrastructuur commercieel te benutten door diensten aan te bieden aan derden.
  • Onderhoud: FLUXA biedt verschillende onderhoudscontracten en garantieverlengingen aan, zodat klanten langdurig op onze steun kunnen rekenen.
  • 24/7 service: Onze klantenservice is dag en nacht bereikbaar in het Nederlands, Frans en Engels, voor assistentie bij alle vragen of problemen.

Laadpalen in Sint-Niklaas en daarbuiten

Hoewel ons hoofdkantoor en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zijn we snel inzetbaar in Sint-Niklaas voor zowel installaties als voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten reiken echter verder dan Sint-Niklaas, met activiteiten door heel België en soms zelfs daarbuiten.

Zoekt u een betrouwbare partner voor de installatie van laadpalen in Sint-Niklaas? Kies dan voor FLUXA, uw specialist in oplossingen voor elektrische mobiliteit.