FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Sint-Truiden

FLUXA is de expert in het installeren van laadpalen, actief in Sint-Truiden en door heel België. Dankzij onze allesomvattende service en jarenlange ervaring, faciliteren we een zorgeloze overstap naar elektrische mobiliteit voor u.

De troeven van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur

Hoewel er verschillende installateurs van laadpalen in Sint-Truiden actief zijn, onderscheidt FLUXA zich door de volgende voordelen te bieden:

  • Complete service: Wij vertrouwen niet op onderaannemers, omdat alle benodigde expertise voor de installatie van laadpalen en de voorbereidende omgevings- en elektriciteitswerken bij ons intern beheerd wordt.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet verbonden aan één specifiek merk, maar installeert laadpalen van verschillende hoogwaardige merken. Wij staan klaar om u te adviseren over de diverse mogelijkheden, afhankelijk van uw voorkeuren.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar in heel België en zijn uiterst flexibel. Dit stelt ons in staat om zowel kleine kmo’s als grote ketens met meerdere vestigingen effectief te bedienen.
  • Maatwerk: Bij elke aanvraag ontwerpen we een oplossing die perfect aansluit bij de specifieke behoeften van de klant. Dit kan variëren van laadpalen op bedrijfsterreinen tot installaties bij werknemers thuis of in parkeerfaciliteiten die beheerd worden door een syndicus of fleet manager. Indien gewenst, presenteren we het project persoonlijk tijdens de algemene vergadering.
  • Samenwerking: We bieden ook onze expertise in grond- en infrastructuurwerken aan andere installateurs in Sint-Truiden aan, wat de overgang naar elektrische mobiliteit verder stimuleert.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen stellen u in staat om een maximaal rendement te behalen. Bovendien is het mogelijk om anderen tegen betaling gebruik te laten maken van uw infrastructuur.
  • Onderhoud: Wij bieden verschillende soorten onderhoudscontracten en de mogelijkheid tot garantieverlenging aan, zodat u ook na de aankoop van uw laadpalen op onze expertise kunt blijven rekenen.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is steeds bereikbaar in het Nederlands, Frans en Engels. Voor vragen over uw installatie helpen wij u graag verder.

Laadpalen in Sint-Truiden en ver daarbuiten

Hoewel de hoofdzetel en de magazijnen van FLUXA zich in de provincie Antwerpen bevinden, zijn wij steeds snel ter plaatse in Sint-Truiden voor de installatie van uw laadpalen of eventuele voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten zijn echter ook beschikbaar in een veel ruimere regio, waardoor u in heel België – en soms zelfs net daarbuiten – een beroep kunt doen op onze diensten.

Overweegt u een samenwerking met een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Sint-Truiden?