FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Stekene

FLUXA is dé expert in de installatie van laadpalen, werkzaam in Stekene en heel België. Onze volledige service en jarenlange ervaring bieden u een zorgeloze transitie naar elektrische mobiliteit.

De troeven van FLUXA als installateur in Stekene

Hoewel er meerdere aanbieders van laadpaalinstallaties in Stekene zijn, springt FLUXA eruit met de volgende voordelen:

  • Complete service: Wij hanteren een aanpak waarbij alles in eigen beheer wordt uitgevoerd, van de installatie van de laadpalen tot alle vereiste voorbereidende werken, zonder de inzet van onderaannemers.
  • Merkneutraal: FLUXA werkt met een breed scala aan kwalitatief hoogstaande laadpalen van verschillende merken, afgestemd op uw voorkeuren en behoeften.
  • Schaalbaarheid: Onze services zijn beschikbaar door heel België en zijn aangepast om zowel aan de behoeften van kmo’s als van grote multinationals te voldoen.
  • Maatwerk: We leveren maatwerk voor iedere situatie. Of het nu gaat om installaties bij bedrijven, bij werknemers thuis, of voor parkeeroplossingen die door syndici of vlootbeheerders worden beheerd. We zijn ook bereid om onze voorstellen persoonlijk te presenteren tijdens vergaderingen.
  • Samenwerking: We delen onze expertise op het gebied van grond- en infrastructuurwerken met andere installateurs in Stekene om de overgang naar elektrische voertuigen te bevorderen.
  • Intelligent beheer van laadstations: Onze slimme laadpalen zijn ontworpen om de efficiëntie te maximaliseren en bieden de mogelijkheid om de laadinfrastructuur te commercialiseren door toegang aan derden te verkopen.
  • Uitgebreide onderhoudsopties: Wij bieden verschillende onderhoudscontracten en garantieverlengingen aan, waardoor u kunt blijven vertrouwen op onze steun en expertise.
  • Klantenservice 24/7: Onze helpdesk is continu beschikbaar in het Nederlands, Frans, en Engels, om u te ondersteunen met al uw vragen.

Laadpalen in Stekene en daarbuiten

Onze hoofdzetel en opslagfaciliteiten zijn gevestigd in Antwerpen. Desondanks zorgen onze snelle reactietijden ervoor dat we snel ter plaatse zijn in Stekene voor installaties en voorbereidingen. Daarnaast zijn we actief in heel België en zelfs over de grenzen heen. Dit stelt ons in staat een brede reeks klanten te bedienen.

Zoekt u een ervaren partner voor laadpalen in Stekene?