FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Temse

FLUXA is uw vooraanstaande specialist voor de installatie van laadpalen, actief in Temse en door heel België. Wij staan garant voor een volledige service en beschikken over ruime ervaring om uw overstap naar elektrische mobiliteit vlekkeloos te laten verlopen.

Unieke voordelen van FLUXA als uw installateur in Temse

Er zijn diverse aanbieders van laadpaalinstallaties in Temse, maar FLUXA biedt onderscheidende voordelen:

  • Volledige service vanuit eigen beheer: Wij gebruiken geen onderaannemers en beheren alle noodzakelijke aspecten van het installatieproces intern, van de laadpaalinstallatie zelf tot de benodigde voorbereidende werken.
  • Merkneutraal: FLUXA koppelt zich niet aan specifieke merken. Wij installeren een breed scala aan kwaliteitsmerken, afgestemd op uw voorkeuren en behoeften, en bieden daarbij professioneel advies.
  • Flexibiliteit en schaalbaarheid: Onze dienstverlening is beschikbaar over geheel België. We zijn uitgerust om zowel de behoeften van kleine bedrijven als grote multinationals met meerdere locaties te vervullen.
  • Op maat gemaakte oplossingen: We creëren specifieke oplossingen voor elke aanvraag, of het nu gaat om installaties bij bedrijven, bij werknemers thuis, of voor parkeerfaciliteiten beheerd door syndici of vlootbeheerders. We zijn ook beschikbaar om onze oplossingen persoonlijk te presenteren tijdens bedrijfsvergaderingen.
  • Samenwerking en kennisdeling: We delen onze expertise in grond- en infrastructuurwerken met andere installateurs in Temse, om zo de overstap naar elektrische voertuigen te versnellen.
  • Intelligente laadbeheersystemen: Onze slimme laadpalen maximaliseren niet alleen de efficiëntie maar bieden ook commerciële exploitatiemogelijkheden door toegang te verlenen aan derden.
  • Onderhoud en langdurige ondersteuning: Wij bieden diverse onderhoudscontracten en garantieverlengingen aan, waardoor u langdurig op onze expertise kunt rekenen.
  • Klantenservice altijd bereikbaar: Onze meertalige helpdesk is 24/7 beschikbaar in het Nederlands, Frans, en Engels om al uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden.

Laadpalen in Temse en ver daarbuiten

Hoewel onze hoofdvestiging en magazijnen in Antwerpen zijn gelegen, garanderen onze snelle service en uitgebreide netwerk dat we snel ter plaatse zijn in Temse voor zowel installaties als voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten strekken zich uit over heel België en soms zelfs daarbuiten, waardoor we een brede reeks aan klanten kunnen bedienen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor laadpalen in Temse?