FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Tervuren

FLUXA is toonaangevend in het installeren van laadpalen, niet alleen in Tervuren maar in heel België. Wij bieden een complete service die u gemakkelijk laat overstappen naar elektrische mobiliteit, ondersteund door onze uitgebreide expertise.

De voordelen van kiezen voor FLUXA in Tervuren

Verschillende aanbieders opereren in Tervuren, maar FLUXA onderscheidt zich door de volgende sterke punten:

  • Complete service: Onze diensten zijn intern geregeld zonder onderaannemers, inclusief de installatie van de laadpalen en alle vereiste grond- en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: Wij zijn niet gebonden aan specifieke merken en installeren diverse hoogwaardige merken van laadpalen. Of u nu een merkvoorkeur heeft of advies wilt over verschillende opties, wij staan voor u klaar.
  • Schaalbaarheid: Onze activiteiten bestrijken heel België. We bieden flexibele laadoplossingen aan zowel kleinere bedrijven als grote multinationals met meerdere locaties.
  • Maatwerk: Wij leveren oplossingen op maat, afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten, of het nu gaat om laadpalen bij bedrijven, thuis bij werknemers, of voor parkeergelegenheden beheerd door syndici of vlootbeheerders. We kunnen zelfs onze plannen persoonlijk presenteren tijdens algemene vergaderingen indien gewenst.
  • Samenwerking: Onze expertise in infrastructuur- en grondwerken is ook beschikbaar voor andere installateurs in Tervuren, wat helpt om de omschakeling naar elektrisch rijden te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen zorgen voor optimale laadefficiëntie en stellen u in staat om de infrastructuur commercieel te exploiteren.
  • Onderhoud: Naast verschillende onderhoudscontracten bieden wij ook garantie-uitbreidingen aan, zodat u langdurig op onze ondersteuning kunt rekenen.
  • 24/7 support: Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar in het Nederlands, Frans en Engels, klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Laadpalen in Tervuren en ver daarbuiten

Met onze hoofdzetel en magazijnen gevestigd in Antwerpen, zijn we snel beschikbaar voor installaties in Tervuren en de benodigde voorbereidende werkzaamheden. Onze dienstverlening strekt zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Overweegt u een samenwerking voor laadpalen in Tervuren?