FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Tessenderlo

FLUXA is de expert in het plaatsen van laadpalen, met uitgebreide operaties in Tessenderlo en door heel België. Onze allesomvattende service en diepgaande expertise verzekeren een soepele transitie naar elektrische mobiliteit voor alle klanten.

Wat maakt FLUXA de ideale keuze als laadpaal installateur in Tessenderlo?

Hoewel Tessenderlo vele aanbieders van laadpaalinstallaties heeft, biedt FLUXA unieke voordelen die ons onderscheiden van de concurrentie:

  • Volledige service: FLUXA beheert het gehele installatieproces intern, van de installatie van de laadpalen tot de vereiste voorbereidende werkzaamheden, zonder de inzet van onderaannemers.
  • Merkneutraal: Wij zijn niet gelieerd aan specifieke merken en bieden een uitgebreid assortiment aan laadpalen van topmerken aan. We voorzien in advies en installatie aangepast aan uw voorkeuren en behoeften.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn overal in België beschikbaar. We zijn uitgerust om zowel de behoeften van kleinere bedrijven als grote ondernemingen met meerdere locaties te accommoderen.
  • Op maat gemaakte oplossingen: Wij bieden oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van elke klant, of het nu gaat om installaties bij bedrijven, thuis bij werknemers, of voor parkeergelegenheden onder beheer van syndici of vlootbeheerders. We zijn ook bereid om onze oplossingen persoonlijk te presenteren tijdens uw vergaderingen.
  • Samenwerking met lokale installateurs: Wij delen onze expertise in grond- en infrastructuurwerken met andere installateurs in Tessenderlo, wat bijdraagt aan een versnelde overstap naar elektrische voertuigen.
  • Intelligente laadbeheertechnologie: Onze slimme laadpalen optimaliseren de efficiëntie en stellen u in staat om de laadinfrastructuur commercieel uit te baten door derden toegang te verlenen.
  • Onderhoud en voortdurende support: Wij bieden verschillende onderhoudscontracten en mogelijkheden voor garantieverlenging, waardoor u langdurig kunt rekenen op onze expertise.
  • Altijd beschikbare klantenservice: Onze helpdesk is 24/7 bereikbaar in het Nederlands, Frans, en Engels, om u te helpen met al uw vragen en om ondersteuning te bieden.

Laadpalen in Tessenderlo en verder

Hoewel onze hoofdvestiging en opslaglocaties in Antwerpen zijn, zorgt onze brede aanwezigheid ervoor dat we snel ter plaatse zijn in Tessenderlo voor zowel installaties als voorbereidende werkzaamheden. Bovendien strekken onze diensten zich uit over heel België en zelfs daarbuiten, waardoor we een brede klantenkring kunnen bedienen.

Zoekt u een betrouwbare partner voor laadpalen in Tessenderlo?