FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Tienen

FLUXA is uw vertrouwde expert in het installeren van laadpalen, actief in Tienen en door heel België. Met onze omvangrijke service en diepgaande expertise garanderen we een vlekkeloze overgang naar elektrische mobiliteit.

De troeven van FLUXA in Tienen

Hoewel er meerdere leveranciers van laadpalen in Tienen zijn, onderscheidt FLUXA zich met deze unieke voordelen:

  • Complete service: Wij vertrouwen niet op onderaannemers en beheren alle benodigde expertise zelf. Dit omvat alles van de installatie van de laadpalen tot aan de benodigde voorbereidende werken zoals omgevingsaanpassingen en elektriciteitsinstallaties.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één specifiek merk. Wij installeren een verscheidenheid aan laadpalen van meerdere topmerken, en bieden u de vrijheid om zelf een keuze te maken of door ons te laten adviseren over de beste opties.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar door heel België en zijn zeer flexibel, waardoor we zowel kleine KMO’s als grote bedrijfsketens met meerdere vestigingen kunnen bedienen.
  • Maatwerk: Elke aanvraag wordt zorgvuldig behandeld om een oplossing te bieden die perfect aansluit bij de behoeften van de klant. Dit geldt voor oplossingen op bedrijfslocaties, thuis bij werknemers, of in parkeergarages en parkings beheerd door syndici of fleet managers.
  • Samenwerking: We stellen onze gespecialiseerde grond- en infrastructuurwerken ook ter beschikking aan andere installateurs van laadpalen in Tienen, om de overgang naar elektrische mobiliteit te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze ‘slimme’ laadpalen optimaliseren het energieverbruik en bieden de mogelijkheid om de infrastructuur commercieel te exploiteren door diensten aan te bieden aan derden.
  • Onderhoud: Wij bieden verschillende onderhoudscontracten en de mogelijkheid tot garantieverlenging, zodat u ook na de installatie kunt blijven rekenen op onze ondersteuning.
  • 24/7 support: Voor al uw vragen over uw installatie is onze helpdesk continu bereikbaar in het Nederlands, Frans en Engels.

Laadpalen in Tienen en ver daarbuiten

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zijn we snel ter plaatse in Tienen voor zowel de installatie van uw laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten strekken zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Tienen? Kies dan voor FLUXA, uw specialist in laadinfrastructuur.