FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Tongeren

FLUXA is uw expert in het plaatsen van laadpalen, actief in Tongeren en door heel België. Onze allesomvattende service en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt overstappen naar elektrische mobiliteit.

De troeven van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur

In Tongeren zijn diverse installateurs van laadpalen actief, maar FLUXA onderscheidt zich met unieke voordelen:

  • Complete service: Wij maken geen gebruik van onderaannemers, omdat alle expertise voor het installeren van de laadpalen en de benodigde voorbereidende werken, zoals omgevingsaanpassingen en elektriciteitswerken, in eigen huis beheerd wordt.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gekoppeld aan één specifiek merk. We installeren laadpalen van verschillende hoogwaardige merken, en bieden u de vrijheid om uw voorkeur aan te geven of u door ons te laten adviseren over de verschillende mogelijkheden.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar in heel België en zijn zeer flexibel. Dit stelt ons in staat om zowel kleine kmo’s als grote ketens met meerdere vestigingen van dienst te zijn.
  • Maatwerk: Voor elke aanvraag ontwerpen we een oplossing die perfect is afgestemd op de behoeften van de klant. Dit kan variëren van laadpalen bij bedrijven tot installaties bij werknemers thuis, of in parkeergarages beheerd door een syndicus of fleet manager. We zijn zelfs bereid om de plannen persoonlijk te presenteren tijdens algemene vergaderingen indien gewenst.
  • Samenwerking: Wij bieden onze grond- en infrastructuurwerken ook aan andere installateurs van laadpalen in Tongeren aan, om de transitie naar elektrische mobiliteit te bevorderen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen stellen gebruikers in staat om maximale rendementen te behalen. Het is bovendien mogelijk om anderen tegen betaling gebruik te laten maken van uw infrastructuur.
  • Onderhoud: Wij bieden diverse onderhoudscontracten en de mogelijkheid tot garantieverlenging aan, zodat u na de aankoop van uw laadpalen kunt blijven rekenen op onze expertise.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is continu bereikbaar in het Nederlands, Frans en Engels, klaar om u te assisteren met eventuele vragen over uw installatie.

Laadpalen in Tongeren en ver daarbuiten

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen zich in de provincie Antwerpen bevinden, zijn wij snel ter plaatse in Tongeren voor zowel de installatie van laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. Echter, onze dienstverlening strekt zich uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Tongeren? Kies dan voor FLUXA, uw specialist in laadinfrastructuur.