FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Turnhout

FLUXA is uw deskundige partner in het plaatsen van laadpalen, actief in Turnhout en in heel België. Met onze uitgebreide service en diepgaande expertise faciliteren wij een naadloze overstap naar elektrische mobiliteit.

De troeven van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur in Turnhout

Hoewel er diverse aanbieders van laadpalen in Turnhout actief zijn, onderscheidt FLUXA zich met de volgende voordelen:

  • Complete service: Wij vertrouwen niet op onderaannemers. Alle expertise, van de installatie van laadpalen tot de noodzakelijke voorbereidende werken zoals omgevingsaanpassingen en elektriciteitsinstallaties, is in eigen beheer.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet verbonden aan één specifiek merk. Wij installeren laadpalen van verschillende topmerken, waardoor u de vrijheid hebt om zelf een keuze te maken of door ons geadviseerd te worden over de beste opties.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar door heel België en we zijn uiterst flexibel, in staat om zowel kleine KMO’s als grote ketens met meerdere vestigingen van dienst te zijn.
  • Maatwerk: We behandelen elke aanvraag individueel en ontwerpen oplossingen die naadloos aansluiten bij de specifieke behoeften van de klant. Dit omvat oplossingen voor laadpalen op bedrijfsterreinen, bij werknemers thuis, of in parkeergarages en parkings beheerd door syndici of fleet managers.
  • Samenwerking: We bieden ook onze expertise in grond- en infrastructuurwerken aan andere installateurs van laadpalen in Turnhout, wat de overgang naar elektrische mobiliteit verder bevordert.
  • Intelligent beheer: Onze ‘slimme’ laadpalen optimaliseren het energieverbruik en bieden tevens de mogelijkheid om de infrastructuur commercieel te benutten door diensten aan te bieden aan derden.
  • Onderhoud: We bieden diverse onderhoudscontracten en de mogelijkheid tot garantieverlenging aan, zodat u ook na de installatie op onze expertise kunt blijven rekenen.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is continu bereikbaar, in het Nederlands, Frans en Engels, voor al uw vragen over uw installatie.

Laadpalen in Turnhout en daarbuiten

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zijn we snel ter plaatse in Turnhout voor zowel de installatie van uw laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten strekken zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Turnhout? Kies dan voor FLUXA, uw expert in laadinfrastructuur.