FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Waasmunster

FLUXA staat bekend als de expert in het installeren van laadpalen, niet alleen in Waasmunster, maar door heel België. Onze all-in service, verrijkt met uitgebreide expertise, faciliteert uw overstap naar elektrische mobiliteit op een soepele manier.

Sterke punten van FLUXA als uw laadpaal leverancier

Hoewel er meerdere aanbieders in Waasmunster actief zijn, onderscheidt FLUXA zich door de volgende kenmerken:

  • Complete service: We vertrouwen niet op onderaannemers omdat we zelf over alle benodigde kennis beschikken. Dit omvat de installatie van de laadpalen en alle essentiële voorbereidende werken en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet beperkt tot één merk van laadpalen, maar biedt een scala aan hoogwaardige merken aan. U kunt bij ons terecht met een specifieke voorkeur of u kunt zich door ons laten adviseren over de diverse opties.
  • Schaalbaarheid: Ons team opereert over het gehele Belgische grondgebied en biedt flexibele oplossingen voor zowel de kleine ondernemers als de grote multinationals.
  • Maatwerk: Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die nauwkeurig zijn afgestemd op de behoeften van elke klant. Dit geldt voor laadstations bij bedrijven, bij werknemers thuis, en voor infrastructuurprojecten beheerd door syndici of fleet managers. We zijn beschikbaar om de projectdetails persoonlijk te presenteren tijdens een algemene vergadering.
  • Samenwerken: We bieden onze grond- en infrastructuurwerkexpertise aan andere installateurs in Waasmunster aan, om zo de transitie naar elektrisch rijden verder te stimuleren.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen verhogen de efficiëntie en bieden de mogelijkheid om deze infrastructuur commercieel te benutten.
  • Onderhoud: Wij bieden diverse onderhoudscontracten en uitbreidingsmogelijkheden voor garanties, zodat u langdurig kunt vertrouwen op onze steun.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is 24/7 beschikbaar in het Nederlands, Frans, en Engels, altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Laadpalen in Waasmunster en daarbuiten

Met ons hoofdkantoor en magazijnen in Antwerpen zijn we snel ter plaatse in Waasmunster voor installaties en voorbereidingen. Onze diensten reiken echter veel verder dan Waasmunster, met activiteiten in heel België en soms zelfs daarbuiten.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking voor laadpalen in Waasmunster?