FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Wachtebeke

FLUXA is uw specialist in het installeren van laadpalen, actief in Wachtebeke en door heel België. Met onze uitgebreide service en expertise zorgen we voor een vlotte overgang naar elektrische mobiliteit.

Waarom kiezen voor FLUXA als installateur in Wachtebeke?

Ondanks de aanwezigheid van verschillende aanbieders van laadpaalinstallaties in Wachtebeke, biedt FLUXA unieke voordelen:

  • Volledige service van begin tot eind: Wij beheren alle aspecten van het installatieproces intern, inclusief de laadpaalinstallatie zelf en alle benodigde voorbereidende werkzaamheden, zonder het gebruik van onderaannemers.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan specifieke merken en biedt een breed scala aan hoogwaardige laadpalen van verschillende fabrikanten aan, zodat we aan al uw behoeften kunnen voldoen.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar in heel België en we zijn in staat om zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen met meerdere locaties te bedienen.
  • Maatwerkoplossingen: We bieden oplossingen op maat voor elke klant, of het nu gaat om bedrijfsinstallaties, thuisinstallaties voor werknemers, of parkeergelegenheden beheerd door syndici of vlootbeheerders. We zijn zelfs bereid om onze oplossingen persoonlijk te presenteren tijdens vergaderingen.
  • Samenwerking met lokale installateurs: We delen onze expertise in grond- en infrastructuurwerken met andere installateurs in Wachtebeke om de overstap naar elektrische voertuigen te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen maximaliseren de efficiëntie en bieden de mogelijkheid om de laadinfrastructuur commercieel te exploiteren door derden toegang te verlenen.
  • Onderhoud: We bieden verschillende onderhoudscontracten en garantieverlengingen aan, zodat u kunt blijven vertrouwen op onze expertise.
  • 24/7 klantenservice: Onze klantenservice is altijd beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels om al uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden.

Laadpalen in Wachtebeke en daarbuiten

Hoewel onze hoofdvestiging en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zijn we snel ter plaatse in Wachtebeke voor installaties en voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten strekken zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten, waardoor we een breed scala aan klanten kunnen bedienen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor laadpalen in Wachtebeke?