FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Waregem

FLUXA is de expert in het installeren van laadpalen, actief in Waregem en heel België. Onze uitgebreide service en jarenlange ervaring helpen u zorgeloos de overstap naar elektrische mobiliteit te maken.

De troeven van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur

Ook in Waregem zijn diverse installateurs van laadpalen actief, maar FLUXA onderscheidt zich door een aantal belangrijke voordelen:

  • Complete service: Wij vertrouwen niet op onderaannemers, omdat we alle benodigde expertise zelf in huis hebben. Dit geldt voor zowel de installatie van de laadpalen zelf als voor alle voorbereidende omgevingswerken en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één specifiek merk. Wij installeren laadpalen van diverse kwalitatieve merken, en bieden de mogelijkheid voor klanten om zelf een voorkeur uit te spreken of advies te ontvangen over de verschillende mogelijkheden.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar in heel België en zijn uitermate flexibel. Dit maakt ons een betrouwbare partner voor zowel kleine kmo’s als grote ketens met meerdere vestigingen.
  • Maatwerk: Elk project wordt zorgvuldig aangepast aan de specifieke behoeften van de klant. Of het nu gaat om laadpalen bij uw bedrijf, bij werknemers thuis, of in parkeergarages en parkings beheerd door een syndicus of fleet manager, FLUXA biedt een op maat gemaakte oplossing. Indien gewenst, kunnen we het project zelfs persoonlijk presenteren tijdens de algemene vergadering.
  • Samenwerking: Wij bieden onze expertise in grond- en infrastructuurwerken ook aan andere installateurs van laadpalen in Waregem aan, om zo de overstap naar elektrische mobiliteit verder te stimuleren.
  • Intelligent beheer: Onze geavanceerde slimme laadpalen optimaliseren het energieverbruik en bieden de mogelijkheid om de infrastructuur commercieel te exploiteren door diensten aan te bieden aan derden.
  • Onderhoud: Wij bieden verschillende soorten onderhoudscontracten en de mogelijkheid tot garantieverlenging aan, zodat u ook na de aankoop van uw laadpalen kunt blijven rekenen op onze expertise.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is continu bereikbaar in het Nederlands, Frans en Engels, klaar om u te assisteren met alle vragen over uw installatie.

Laadpalen in Waregem en verder

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zijn we snel ter plaatse in Waregem voor zowel de installatie van laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten strekken zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Waregem? Kies dan voor FLUXA, uw specialist in laadinfrastructuur.