FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in West-Vlaanderen

FLUXA is uw toonaangevende specialist voor het plaatsen van laadpalen, niet alleen in West-Vlaanderen maar in heel België. Onze uitgebreide service en diepgaande expertise faciliteren uw overgang naar elektrische mobiliteit op een efficiënte wijze.

Waarom FLUXA als uw installatiepartner?

Er zijn diverse aanbieders van laadpalen in West-Vlaanderen, maar FLUXA biedt distinctieve voordelen die ons onderscheiden:

  • Complete service: Onze diensten zijn volledig intern. We gebruiken geen onderaannemers en hebben alle benodigde expertise in huis, van de installatie van de laadpalen tot de benodigde grond- en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gekoppeld aan een specifiek merk, maar biedt een breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige laadpalen. Ongeacht uw voorkeur of behoefte aan advies, wij kunnen u van dienst zijn met de beste opties.
  • Schaalbaarheid: We bedienen heel België en zijn flexibel genoeg om zowel kleinere bedrijven als grote ondernemingen met meerdere locaties te voorzien van laadoplossingen.
  • Maatwerk: Voor elke situatie leveren we een op maat gemaakte oplossing die perfect aansluit bij de specifieke behoeften van onze klanten. Dit kan gaan om laadpalen bij bedrijven, thuis bij werknemers, of voor infrastructuren beheerd door syndici of vlootbeheerders. Indien nodig kunnen wij de details ook persoonlijk komen toelichten tijdens algemene vergaderingen.
  • Samenwerking: We delen graag onze kennis op het gebied van grond- en infrastructuurwerken met andere installateurs in West-Vlaanderen, waardoor we de overstap naar elektrische mobiliteit stimuleren.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen maximaliseren efficiëntie en bieden de mogelijkheid om de infrastructuur commercieel te exploiteren.
  • Onderhoud: We bieden verschillende onderhoudscontracten en opties voor garantie-uitbreiding, zodat u kunt blijven vertrouwen op onze ondersteuning.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is dag en nacht bereikbaar in het Nederlands, Frans en Engels, klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Laadpalen in West-Vlaanderen en verder

Vanuit onze hoofdzetel en magazijnen in Antwerpen zijn we snel inzetbaar in West-Vlaanderen voor zowel installaties als de benodigde voorbereidingen. Maar onze diensten zijn niet beperkt tot West-Vlaanderen; we zijn actief door heel België en soms zelfs daarbuiten.

Overweegt u een samenwerking voor laadpalen in West-Vlaanderen?