FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Wetteren

FLUXA is prominent aanwezig als de expert in het plaatsen van laadpalen, actief in Wetteren en door heel België. Onze gedetailleerde service en uitgebreide ervaring verzekeren een efficiënte overgang naar elektrische mobiliteit voor onze klanten.

De unieke voordelen van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur in Wetteren

Wetteren kent vele aanbieders van laadpalen, maar FLUXA springt eruit met de volgende unieke voordelen:

  • Complete service: Wij zijn geheel zelfvoorzienend en afhankelijk van geen externe onderaannemers. Dit omvat alles van de directe installatie van laadpalen tot de noodzakelijke voorbereidende werkzaamheden zoals omgevingsaanpassingen en elektrische installaties.
  • Merkneutraal: FLUXA koppelt zich niet aan één merk. We bieden een divers assortiment aan laadpalen van meerdere toonaangevende fabrikanten, waardoor klanten de vrijheid hebben om naar eigen inzicht te kiezen of advies te vragen over de beste opties.
  • Schaalbaarheid: Onze dienstverlening strekt zich uit over heel België en is uitzonderlijk flexibel, waardoor we zowel kleine ondernemingen als grote bedrijfsketens adequaat kunnen bedienen.
  • Maatwerk: We behandelen elke aanvraag op maat, met oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de unieke behoeften van elke klant, of het nu gaat om installaties op commerciële locaties, bij werknemers thuis, of in parkeerfaciliteiten beheerd door een syndicus of fleet manager.
  • Samenwerking: Onze expertise in grond- en infrastructuurwerken wordt ook gedeeld met andere installateurs in Wetteren, ter bevordering van de algemene adoptie van elektrische mobiliteit.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen zijn niet alleen energie-efficiënt maar bieden ook commerciële exploitatiemogelijkheden, door derden de kans te geven gebruik te maken van de laadinfrastructuur.
  • Onderhoud: Wij bieden uitgebreide onderhoudscontracten en garantieverlengingen aan om voortdurende ondersteuning na installatie te garanderen.
  • 24/7 support: Onze klantenservice is continu beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels, klaar om u te assisteren met elke vraag of probleem.

Laadpalen in Wetteren en daarbuiten

Hoewel onze hoofdvestiging in Antwerpen staat, zijn we snel ter plaatse in Wetteren voor zowel de installatie van uw laadpalen als de nodige voorbereidingen. Onze servicegebied strekt zich echter ver voorbij Wetteren uit, met activiteiten over het hele land en soms daarbuiten.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Wetteren? Kies voor FLUXA, uw specialist in laadinfrastructuur.