FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Wichelen

FLUXA staat bekend als dé specialist in het installeren van laadpalen, zowel in Wichelen als in heel België. Met onze uitgebreide service en expertise zorgen we voor een naadloze overgang naar elektrische mobiliteit voor al onze klanten.

De voordelen van FLUXA als installateur in Wichelen

Hoewel er verschillende aanbieders van laadpaalinstallaties actief zijn in Wichelen, onderscheidt FLUXA zich met unieke voordelen:

  • Complete service: Bij FLUXA beheren we alle aspecten van het installatieproces intern, van de installatie van de laadpalen zelf tot alle voorbereidende werkzaamheden, zonder gebruik te maken van onderaannemers.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één specifiek merk, waardoor we een breed scala aan hoogwaardige laadpalen van verschillende merken kunnen aanbieden die aansluiten bij de behoeften van onze klanten.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar in heel België, waardoor zowel kleine lokale bedrijven als grote multinationals met meerdere vestigingen kunnen profiteren van onze expertise.
  • Maatwerkoplossingen: Bij FLUXA streven we ernaar om voor elke klant een oplossing op maat te bieden, of het nu gaat om laadpalen voor bedrijven, thuis bij werknemers, of voor parkeergelegenheden onder beheer van syndici of vlootbeheerders.
  • Samenwerking met lokale installateurs: We delen onze expertise in grond- en infrastructuurwerken met andere installateurs in Wichelen om de transitie naar elektrische voertuigen te versnellen.
  • Intelligente laadbeheersystemen: Onze slimme laadpalen maximaliseren de efficiëntie en bieden de mogelijkheid om de laadinfrastructuur commercieel te exploiteren door toegang te verlenen aan derden.
  • Onderhoud: We bieden verschillende onderhoudscontracten en garantieverlengingen aan, zodat onze klanten kunnen blijven vertrouwen op onze expertise.
  • 24/7 support: Onze meertalige helpdesk staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden in het Nederlands, Frans en Engels.

Laadpalen in Wichelen en daarbuiten

Hoewel onze hoofdvestiging en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zijn we snel ter plaatse in Wichelen voor installaties en voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten strekken zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten, waardoor we een breed scala aan klanten kunnen bedienen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor laadpalen in Wichelen?