FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Wortegem-Petegem

FLUXA is uw toonaangevende partner voor de installatie van laadpalen, werkzaam in Wortegem-Petegem en heel België. Met onze uitgebreide service en jarenlange ervaring zorgen we voor een soepele overgang naar elektrische mobiliteit.

De troeven van FLUXA als installateur van uw laadpalen

Hoewel er meerdere aanbieders van laadpaalinstallaties zijn in Wortegem-Petegem, onderscheidt FLUXA zich met unieke voordelen:

  • Volledige service: Bij FLUXA beheren we alle aspecten van het installatieproces in eigen beheer, van de installatie van de laadpalen zelf tot de voorbereidende omgevings- en elektriciteitswerken, zonder gebruik te maken van onderaannemers.
  • Merkonafhankelijk: FLUXA is niet gebonden aan één specifiek merk, waardoor we een breed scala aan hoogwaardige laadpalen van verschillende merken kunnen aanbieden die aansluiten bij de behoeften van onze klanten.
  • Flexibiliteit en schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar in heel België en we zijn in staat om zowel kleine kmo’s als grote ketens met meerdere vestigingen te bedienen.
  • Maatwerkoplossingen: We streven ernaar om voor elke klant een oplossing op maat te bieden, of het nu gaat om laadpalen voor bedrijven, thuis bij werknemers, of voor parkeergelegenheden onder beheer van syndici of vlootbeheerders.
  • Samenwerking met lokale installateurs: We delen onze expertise met andere installateurs in Wortegem-Petegem om de overstap naar elektrische voertuigen te versnellen.
  • Geavanceerde laadbeheersystemen: Onze slimme laadpalen maximaliseren de efficiëntie en bieden de mogelijkheid om de laadinfrastructuur commercieel te exploiteren door toegang te verlenen aan derden.
  • Onderhoudscontracten en doorlopende ondersteuning: We bieden verschillende onderhoudscontracten en garantieverlengingen aan, zodat onze klanten kunnen blijven vertrouwen op onze expertise.
  • 24/7 klantenservice: Onze meertalige helpdesk staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden in het Nederlands, Frans en Engels.

Laadpalen in Wortegem-Petegem en daarbuiten

Hoewel onze hoofdvestiging en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zijn we snel ter plaatse in Wortegem-Petegem voor installaties en voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten strekken zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten, waardoor we een breed scala aan klanten kunnen bedienen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor laadpalen in Wortegem-Petegem?