FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Zaventem

FLUXA is een vooraanstaande specialist in de installatie van laadpalen, werkzaam in Zaventem en door heel België. Onze uitgebreide service, gekoppeld aan diepgaande expertise, waarborgt een vlekkeloze overgang naar elektrische mobiliteit voor alle klanten.

Voordelen van samenwerken met FLUXA in Zaventem

Ondanks de vele installateurs in Zaventem, onderscheidt FLUXA zich door de volgende unieke kenmerken:

  • Complete service: Wij gebruiken geen onderaannemers omdat we alle essentiële kennis in huis hebben. Dit betreft de installatie van laadpalen evenals alle benodigde voorbereidende werkzaamheden en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan specifieke merken en biedt daarom een divers aanbod van hoogwaardige laadpalen. Klanten kunnen bij ons terecht voor advies over de beste opties of kunnen kiezen op basis van hun voorkeur.
  • Schaalbaarheid: Onze operaties dekken heel België en wij bieden oplossingen die geschikt zijn voor zowel kleine ondernemingen als grote corporaties met meerdere locaties.
  • Maatwerk: Wij leveren op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij de individuele behoeften van onze klanten, inclusief installaties bij bedrijven, thuis bij werknemers, of infrastructuren beheerd door syndici of vlootbeheerders. We staan ook klaar om deze plannen persoonlijk te presenteren tijdens vergaderingen indien dat gewenst is.
  • Samenwerking: We delen onze expertise in grond- en infrastructuurwerken graag met andere installateurs in Zaventem om de overgang naar elektrische mobiliteit te bevorderen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen bieden geoptimaliseerde laadefficiëntie en stellen klanten in staat om hun infrastructuur voor commerciële doeleinden te gebruiken.
  • Onderhoud: Onze dienstverlening omvat verschillende onderhoudscontracten en mogelijkheden voor garantieverlenging, waardoor klanten langdurig kunnen rekenen op onze ondersteuning.
  • 24/7 support: Onze klantenservice is dag en nacht bereikbaar in meerdere talen (Nederlands, Frans, en Engels), klaar om te reageren op uw vragen.

Laadpalen in Zaventem en daarbuiten

Met onze centrale ligging en faciliteiten in Antwerpen zijn we snel ter plaatse in Zaventem voor zowel de installatie van laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten zijn echter niet beperkt tot Zaventem; wij zijn actief over heel België en breiden soms zelfs uit naar gebieden buiten de landsgrenzen.

Geïnteresseerd in een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Zaventem?