FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Zele

FLUXA is uw betrouwbare partner voor de installatie van laadpalen, werkzaam in Zele en door heel België. Met onze uitgebreide service en expertise zorgen we voor een soepele overgang naar elektrische mobiliteit voor al onze klanten.

Waarom kiezen voor FLUXA als installateur in Zele?

Hoewel er meerdere aanbieders van laadpaalinstallaties zijn in Zele, onderscheidt FLUXA zich met unieke voordelen:

  • Volledige service: Bij FLUXA beheren we alle aspecten van het installatieproces in eigen beheer, inclusief de installatie van de laadpalen zelf en alle benodigde voorbereidende werkzaamheden, zonder gebruik te maken van onderaannemers.
  • Merkonafhankelijk: FLUXA is niet gebonden aan één specifiek merk, waardoor we een breed scala aan hoogwaardige laadpalen van verschillende merken kunnen aanbieden die aansluiten bij de behoeften van onze klanten.
  • Flexibiliteit en schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar in heel België en we zijn in staat om zowel kleine bedrijven als grote ketens met meerdere vestigingen te bedienen.
  • Maatwerkoplossingen: We streven ernaar om voor elke klant een oplossing op maat te bieden, of het nu gaat om laadpalen voor bedrijven, thuis bij werknemers, of voor parkeergelegenheden onder beheer van syndici of vlootbeheerders.
  • Samenwerking met lokale installateurs: We delen onze expertise met andere installateurs in Zele om de overstap naar elektrische voertuigen te versnellen.
  • Geavanceerde laadbeheersystemen: Onze slimme laadpalen maximaliseren de efficiëntie en bieden de mogelijkheid om de laadinfrastructuur commercieel te exploiteren door toegang te verlenen aan derden.
  • Onderhoudscontracten en doorlopende ondersteuning: We bieden verschillende onderhoudscontracten en garantieverlengingen aan, zodat onze klanten kunnen blijven vertrouwen op onze expertise.
  • 24/7 klantenservice: Onze meertalige helpdesk staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden in het Nederlands, Frans en Engels.

Laadpalen in Zele en daarbuiten

Hoewel onze hoofdvestiging en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zijn we snel ter plaatse in Zele voor installaties en voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten strekken zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten, waardoor we een breed scala aan klanten kunnen bedienen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor laadpalen in Zele?