FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Zelzate

FLUXA staat bekend als de expert in het leveren van hoogwaardige laadpalen, niet alleen in Zelzate maar in heel België. Met onze uitgebreide service en jarenlange ervaring zijn we uw partner bij uitstek voor een naadloze overgang naar elektrische mobiliteit.

Waarom FLUXA kiezen als installateur van laadpalen in Zelzate?

In een markt met verschillende aanbieders van laadinfrastructuur onderscheidt FLUXA zich door diverse troeven:

  • Complete service: Bij FLUXA nemen we alle aspecten van het installatieproces intern in handen, van de installatie van de laadpalen zelf tot de nodige voorbereidende werkzaamheden, zonder gebruik te maken van onderaannemers.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één specifiek merk, waardoor we een breed scala aan hoogwaardige laadpalen van verschillende fabrikanten kunnen aanbieden die voldoen aan de behoeften van onze klanten.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar in heel België en we kunnen zowel kleine bedrijven als grote ketens met meerdere locaties bedienen.
  • Maatwerk: We streven ernaar om voor elke klant een oplossing op maat te bieden, of het nu gaat om laadpalen voor bedrijven, thuis bij werknemers, of voor parkeergelegenheden onder beheer van syndici of vlootbeheerders.
  • Samenwerkingen: We delen onze expertise met andere installateurs in Zelzate om de overgang naar elektrische voertuigen te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen maximaliseren de efficiëntie en bieden de mogelijkheid om de laadinfrastructuur commercieel te exploiteren door derden toegang te verlenen.
  • Onderhoud: We bieden verschillende onderhoudscontracten en garantieverlengingen aan, zodat onze klanten kunnen blijven vertrouwen op onze expertise.
  • 24/7 support: Onze meertalige helpdesk staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden in het Nederlands, Frans en Engels.

Laadinfrastructuur in Zelzate en daarbuiten

Hoewel onze hoofdvestiging in Antwerpen is gevestigd, bedienen we klanten in Zelzate snel en efficiënt. Onze diensten strekken zich echter uit over heel België, waardoor we een breed scala aan klanten kunnen bereiken.

Kies FLUXA voor uw laadinfrastructuur in Zelzate en stap vandaag nog over op elektrische mobiliteit!